cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra hoparlör

(Topic created on: 07-22-2024 09:01 PM)
433 Views
_KR0N0S_
Active Level 9
Options
Galaxy S

S24 ultrada basslı müzik dinlerken ses seviyesi %50-%80 seviyelerindeyken güzel bass veriyor ama sesi fulleyince bass zayıflıyor sanki sizdede böyle mi s24 veya diger serilerde?

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çooook 😂
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bende onu diyorum. Dedin ya S21 ultrada bukadar kayıp yoktu diye. Demek ki S24 serisinde hoparlörün bozulma ihtimaline karşılık daha bi özen göstermişler ve son ses seviyesinde dediğin şekilde oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zaten çok yüksek seste müzik dinlememek gerek
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Hoparlörün patlamaması için belli bir seviyeyeden sonra tizi kuvvetlendiriyor. s24 s23 s22 s21 s20 s10 serileri vs geneli böyle. Yani hoparlörü korumak amaçlı, iPhone ler de bu yok, o yüzden iPhone nin hoparlörleri zamanla patlıyor ve yüksek seslerde bozukluk oluyor ve cızırtı geliyor. Samsung bu konuda önlemini almış demek ki, Samsung un hoparlör kalitesi de üst düzey gayet net berrak ve güzel sesler veriyor.
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Reis bende biliyorum ama demek istediğim s21 ultrada bu kadar bass ve tizz farkı yoktu s24 ultra da daha fazla sanki, tizzler çok kuvvetli olduğu için olabilir elbet.👍
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Aralarında hoparlör kalite farkı var, birisi 3 4 sene önceki eski cihaz, diğeri daha güncel ve yeni cihaz.
Galaxy S
Size katılıyorum ve s24 ultra için yok hoparlör koruması içinmiş o zaman s21 ultra da hoparlör şikayetinden geçilmezdi patlamadan dolayı bence s24 voltry'ye yakışır bir hoparlör doygunluğu yok
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Şu da bir gerçek Apple hapoler akustik daha iyi
60bin para ver içine bir akg imzasını yapistirmadan yolla Samsung pintilesiyor 🤣
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Evet 15 pro kullanmıştım, hoparlör olarak güzel gideri var ama samsungun hoparlörleri de kötü değil içinde dolby atmos sistemi var
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Ya olsa da dloby atmos deneyimi tam anlamıyla yok ben TV da var kulaklık var yani o deneyimi çok iyi biliyorum burda kullanılan haporler sistemi bir tık geride ses kalitesi olarak apple kıyasla
0 Likes