Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra görüntü kalitesi

(Topic created on: a month ago)
252 Views
ozlemm
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar iyi günler herkese,S 24 Ultra telefonumla video izlerken instagramda aşağıdaki gibi bir durum oluştu netlik yok videoda ekran görüntüsü aldım, aynı yerden tekrardan s9 telefonla ekran görüntüsü aldım yani s 9 kalitesi daha güzel görünüyor, video oynatırken kare kare pikseller görünüyordu böyle sorun yaşayan s24 ultra kullananlar var mı? 2 haftalık telefon ekran çözünürlüğü fhd de kullanıyorum (2380x1080) napsam bilemedim..Teşekkürler.

image

S24 Ultra 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Instagram'a girip bu adımı takip edin: Ayarlar ve Hareketler > Veri Kullanımı ve Medya Kalitesi > En Yüksek Kalitede Yükle seçeneğinin yanındaki tiki aktif edin.

View solution in context

Solution
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Ozlem hanım video konusunda instagram uygulaması 1080p 30 fps destekliyor ayrıca cok uzun bir video atarsaniz kalite yine kirpiliyor bilginiz olsun

View solution in context

7 Comments
Solution
Galaxy S
Instagram'a girip bu adımı takip edin: Ayarlar ve Hareketler > Veri Kullanımı ve Medya Kalitesi > En Yüksek Kalitede Yükle seçeneğinin yanındaki tiki aktif edin.
ozlemm
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler, bunu yapıp geri bildirim vereyim 🙏
ozlemm
Expert Level 5
Galaxy S
Yaptım işlemi,biraz daha iyileşti görüntü kalitesi teşekkürler.Her videoda olmuyor zaten çekenlerin de çektiği cihazla da alakalı olabilir belki
Galaxy S
Rica ederim. Evet, olabilir ya da Instagram ile alakalı olabilir. 😊 🙏
Solution
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Ozlem hanım video konusunda instagram uygulaması 1080p 30 fps destekliyor ayrıca cok uzun bir video atarsaniz kalite yine kirpiliyor bilginiz olsun
ozlemm
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
mertys
Expert Level 5
Galaxy S
+1
0 Likes