cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Yeni Arayüz Güncelleme Sonrası Pil Çabuk Bitiyor

(Topic created on: 05-20-2025 10:07 PM)
250 Views
Bilal314
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, 15 Mayıs tarihinde yeni güncelleme geldi ve telefonu güncelledim yeni arayüze geçtim ama geçmez olaydım aynı kullanım ile eskiden 1 tam günü deliriyorum şimdi sabahtan akşama şarj bitiyor. Eskiden 8 saat üstü ekran süresi alırdım şimdi 6 saat civarı alıyorum. 1 buçuk, 2 saat ekran sürem azaldı.

Güncelleme öncesi 14 mayıs verisine ulaşabildim. 

Bir 14 mayısa bir de güncelleme sonrasına bakın rezalet.

Samsung yetkili servise gitsem eski arayüze format atmadan dönebilirler mi?

image

image

image

image

5 Comments
Galaxy S
Aynen öyle bende aynı süreleri alıyorum kanka
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
aynen öyle ui7 den sonra cihazlarda pil performansı oldukça düştü şikayetler çok
Bilal314
Active Level 1
Galaxy S
Valla eskiden 1 tam günü geçer öyle şarja koyardım som 2-3 gündür 12 saat olmuyor şarj uyarısı veriyor.
Galaxy S
yedek alıp cihazı sıfırlarsan 1 - 2 haftaya düzelir.
Düzelmezse kısıtlamayı düşünebilir veya yeni yazılım bekleyebilirsin.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Gemini live'e sordum ciddi bir pil tüketim sorununun olduğunu bir samsung yetkili servisine başvurman gerektiğini söyledi.. (pil durumun normal değil)