cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Sarımtırak Ekran

(Topic created on: 02-18-2025 01:05 PM)
193 Views
simplyfelix
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ekran ayarını doğal yapsam bile sarı rengi basıyor. Renkleri canlı yapınca da tüm renkleri kısmam gerekiyor aksi halde o da sarı gösteriyor. Göz rahatlığı modu da aktif değil. Ayrıca bazı uygulamalarda başka cihazlarda tamamen siyah görünen kısımları gri hale getiriyor. Bunun bir ayarı mı var yoksa donanımsal bir sıkıntı mı?

10 Comments
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
Bildirim panelini açın ve ekran parlaklığının yanındaki uc noktaya tiklayin. Adaptif renk tonu diye bir ayar olmasi gerekiyor onu devre dışı bırakın düzelecektir.
simplyfelix
Active Level 3
Galaxy S
Devre dışı olmasına rağmen bir **bleep** olmuyor maalesef.
0 Likes
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
Ben renkleri doğalda kullanıyorum hiç sorun yaşamadım sarımsı bir tonda değil sadece renk tonunu açınca sarımsı oluyor. Belki baska bir ayardan olabilir benim bilmediğim
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Ekranınız bozulmuş veya değişmiş. Bahsettiğiniz Grilik sorunu IPS LCD ekrandan kaynaklı olabilir. Veya Amoled kısmı bozulmuş olabilir
simplyfelix
Active Level 3
Galaxy S
Mesela samsung members uygulamasında bu sorun yok. Tamamen siyah tonda arkaplan. Fakat youtube ve instagrama girince grileşiyor.
0 Likes
_Starixx
Active Level 4
Galaxy S
YouTube ve instagram arka planı tam siyah değil.
0 Likes
simplyfelix
Active Level 3
Galaxy S
Diğer s24 ultra cihazda farklı görünüyor. Ekran ayarları da aynı.
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Instagramda lacivert tarzı YouTube'da ise grimsi tatlı siyah renk tonları gözükür. Ekranla ilgili bir sorun yok. Ancak sararma sorunu hakkında fikrim yok maalesef
0 Likes
mustyldzm
Active Level 2
Galaxy S
3 noktaya tıkla parlaklığın yanındaki ve adaptif renk tonunu kapat düzelecektir1739873379413.jpg
0 Likes