Original topic:

S24 Ultra Pil Performansı ONE UI 8 ☠️

(Topic created on: 10-04-2025 12:44 PM)
365 Views
SysTheMore
Active Level 10
Options
Galaxy S

image
ONE UI 8 pil performansı %5 kadar deneme devam etseydim 10 saate kadar ekran süresi verirdi diye düşünüyorum. 
NOT: İphone kullanan arkadaşlara bu ekran görüntüsünü yorumlamalarını istiyorum fanboyluk yapmayın android telefonlar yeni cıkan işlemciler ile performans bakımından yeri geliyor iphone telefonlardan bile önde oluyor bunu anlayın artık 
13 Comments
muyi
Active Level 4
Galaxy S
Yaptığınız bi ayar vs var mı herşeyi en yüksektemi kullanıyorsunuz
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Yüksekte kullandım ama şunu far k ettim işlemciyi %70 düşük ayarlarda kullansam 1 saat far k ediyor pekde bir far k yok yani
muyi
Active Level 4
Galaxy S
Aynı telefon ful mobil veri, fhd+, en kısık ekran parlaklığı 8 saati gördüm ama gün içinde parlaklık manuel ful mobil veri fhd 5 saati görüyor genede parlaklık ve şebeke çok götürüyor
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Aynen mobil veri içiyor resmen
0 Likes
Erekarteks
Active Level 6
Galaxy S
Harika bir süre, benim Z fold 6 çok kötü. S ultraya dönesim var ama geniş ekran da çok kullanışli. 5 000 Mah pil tipi ufak powerbank altım. Arada telefonun type-c aksesuar gibi duruyor
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Arka planda calışan uygulamaları kısıtlayın + mobil veri cok aşırı derece pil yiyor anormallik var
Erekarteks
Active Level 6
Galaxy S
Mobil veri ile ekran kapalıyken kapansın diye kod yazacam da istediğim gibi olmadı. Müzik açıkken susmasın mesela ekran kapalı olsa dahi
DurukanAKDAG
Active Level 10
Galaxy S
Güncellemeden sonra sıfırlama yaptınız mı
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Evet