Original topic:

S24 Ultra One UI 8 hala gelmedi

(Topic created on: 09-27-2025 11:58 PM)
882 Views
snorlaxl
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S24 ultra kullanıcısıyım 25 eylülde one ui 8 gelecek dediler 2 gündür bekliyorum hala gelmedi bekleye bekleye ağaç olduk, ne zaman gelicek bu güncelleme?

12 Comments
androkem91
Active Level 4
Galaxy S
Hocam Bilgisayarla aranız nasıldır.
0 Likes
snorlaxl
Beginner Level 2
Galaxy S
Çok iyidir
androkem91
Active Level 4
Galaxy S
Bilgisayara bu uygulamayı indirin ve ülkeyi değiştirin 1 saatlik için.. JGgG1NFCIZ.jpg
Galaxy S
Samsung Türkiye ekibinin inisiyatifine kalmış bir durum, ekime de erteleyebilirler ve işin komik tarafı, bu ilk değil. Membersta 2023'te açılmış konulara da baktım, güncelleme zaten sürekli geç veriliyor.
Galaxy S
Daha asla samsung almam sony alırım ne olacak ki şiparişle gelir samsung çok yavaş yazılımlarda a8 2018 aynısı yaptı android 9 için ama daha samsung tövbe bitti artık
0 Likes
saliharsln
Active Level 7
Galaxy S
Pazartesi gelir belki
Galaxy S
Gelsin gelmesin samsung benim için bitti daha samsung almam bir daha ki telefon sony xpreia olacak siparişle gelir
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
SamFW tools üzerinden CSC yi INS yapın güncellemeyi yükleyin TUR a yeniden dönün öyle yaptım ama güncellemede aham şaham birsey yok asıl güncelleme one uı 8.5 ve suanki güncellemede hatalar mevcut mesela oyun oynarken bildirim panaleini tam çekmeden saate bakmak istediğinizde panel takılı kalıyor ekranın üstünde bir daha aşağı çekmeniz gerekiyor asla kapanmıyor böyle hatalar var suan animaayonlarda serileşme var widgetları vasat etmişler aşırı derecede fontları koskocaman berbat duruyor.
Nyxia
Active Level 2
Galaxy S
CSC değiştirince sonraki güncellemelerde sorun olabilir diyorlar.
0 Likes