Original topic:

S24 Ultra Lens Koruyucu

(Topic created on: 06-14-2025 05:55 PM)
229 Views
alekslsn
Active Level 6
Options
Galaxy S

Kılıfını değiştirmekle birlikte kamera lens koruyucusu da taktım. Spigenin lens koruyucusu harika. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama içinden 2 tane çıkıyor ve yanında 4 tane toz alıcı bant, bir adet lens sökme aleti ve mikrofiber bez çıkıyor. Spigen kalitesi olduğu çok net anlaşılıyor. Çekimleri etkilemiyor, fotoğraflar gayet normal. Onun dışında kameraları s25 ultra gibi duruyor. Tek sorun, kamerayı tamamen kaplayan kılıflar ile uyuşmayabilir (Samsungun orijinal kılıfları dahil). Ben teknoft markasının mattpro serisinin mag safe kılıfını aldım, oldukça light ve kaliteli. Yani telefonu çok düşüren değilseniz, bu kombinasyonu yapabilirsiniz :)

3 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten kullanılan kılıflar kamerayı koruyor.. Bunun haricinde kamera camı safir camdan zaten dayanıklıdır. Almışsınız madem hayırlı olsun kenarları çok toz toplar sürekli silin
alekslsn
Active Level 6
Galaxy S
Aslında bu telefonu Haziran ayında almıştık ama 2 hafta geçmeden telefonun orta kamerasında çizik ile karşılaştık. Üstelik cihazı oldukça dikkatli kullanmıştım. Ondan sonra da değişim talebi yapmıştık ve 1 hafta sonra da yeni cihazı almıştım. O günden beri kamera konusunda çok hassasım 🙃
0 Likes
smusera315f
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam hayırlı olsun normalde kılıfların koruması yeter, kamera camı da safirden yapılır bildiğiniz camlardan değildir ama yinede ekstra tedbir her zaman daha iyidir cihazı temizlerken orayada hassasiyet gösterin o lenslerin etrafında çok toz toplanacaktır 🙏