Original topic:

S24 Ultra Kumlu Ekran

(Topic created on: 11-21-2025 01:08 PM)
278 Views
MoreFear
Active Level 6
Options
Galaxy S

Düşük ışıkta kumlanma sorununu uzun süredir **bleep** ediyorum. Servise verilirse cihaz değişimi mi yapılıyor, sadece ekran mı değişiyor deneyimi olan var mı arkadaşlar?

6 Comments
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Telefonunuz yeniyse cihaz değişimi isteyin ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum. S24 ultrada bu şikayetten çok görüyorum nedense, ilk yansıma önleyici ekran olduğu içinmi acaba.
0 Likes
Galaxy S
Bu dönemde olan s24ul lar da ekran kumlanma sorunu giderilmiş bende yarın imkanım olursa almayı düşünüyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
kral benim cihaz henüz 4 aylıkken servise yolladım sorun onlarda olmasına rağmen benş suclu çıkardılar. hani servise gonderirden senşn yerine sıfırlıyorlar telefonu bu kadar yani başka artısı yok bence direk s24 serisinden kurtulun siz
0 Likes
MoreFear
Active Level 6
Galaxy S
Telefonum yeni değil 1 yıla yakındır kullanıyorum ama üretim hatası olduğu belliyken işlem yapmadan gönderebilirler mi? Servisten olumlu dönüş alan biri varsa tecrübesinden faydalanabiliriz.
0 Likes
Erdi
Active Level 5
Galaxy S
S24 Ultra ekran paneli böyle. Şimdi alınan cihazlarda yok diye bir iddiada bulunmayın. Farketmeyen yok diyen gerçekten farketmiyordur. Günlük kullanımda belli olmayan ama karanlıkta %20 ve altındaki ekran parlaklığı seviyesinde belli olan bir sorun. Sorun da değil aslında panel böyle. Kullananlar servise boşyere vermesinler.
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Bu sorun S24+ ta da var yani yansıma önleyici kaplama ile ilgisi yok S24 serisindeki amoled paneller böyle. Servise verince ise amoled ekran karakteri böyle deyip işlem yapmadan geri veriyorlar. Bir de boşu boşuna telefonunuz sıfırlanmış oluyor.