cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Kamera Vs S23 Ultra Kamera

(Topic created on: 04-05-2024 09:21 PM)
699 Views
Cansgalaxy
Active Level 7
Options
Galaxy S
Bazı arkadaşlar S24 Ultranın kamerasını kötülediğimi sanmış kötü ki kötüledim 3 ay oldu çıkalı bu telefon hala bu kamera sistemi oturmamış biraz zor oturur gibi bu saatten sonra ben burada paylaşma amacım şikayet etmek değil(bir zamanlar ediyordum takılmadığını anlayınca bırakıyorsun.)s24 ultra alacaklar veya s23 ultradan s24 ultraya geçeceklere fikir vermektir 
Özellikle kin kusmuyorum cihaza bilginize
24 dediğin 23 ün üstüdür her anlamıyla bu olmamış gibi.
S24 Ultra kamerada ben iyidir diye aldım bende sınıfta kaldı sizde alıp hayal kırıklığına uğramayın benim gibi.(Tabii zevkler farklıdır)
Bazı fotoğraf örnekleri aşağıdadır:

image

image

image

image

image

image

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
0 Likes
12 Comments
onr6521
Active Level 3
Galaxy S
Sendeki s24 ultra herhalde sıkıntılı çünkü iki cihaz var bende s24 ultra her türlü daha iyi çekim yapıyor
0 Likes
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Samsung kabul etmiyor hatasını o yüzden sıkıntısız samsunga göre o yüzden genel olarak geceleri çok kötü s24 ultra s23 ultra daha iyi
0 Likes
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Bu arkadaş s24 ultrayi gömmek için yer arıyor hiç boşuna anlatmayın cihaz iyi ama her gün bi kusurunu anlatiyor cihazın bu kadar sikintiliysa keşke iade etseymis cihazı
0 Likes
onr6521
Active Level 3
Galaxy S
Bence tekrar tekrar götür çünkü s24 ultra özellikle geceler baya **bleep** atıyor s23 ultraya
0 Likes
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Bence atamıyor bendekine göre konuşuyorum s24 ultra daha karanlık çekiyor s23 ultra daha aydınlık çoğu s24 kullanıcıları s23 daha iyi diyorlar tekrar tekrar götürsende yeni özellik diyip yolluyolar samsung s23 ultada yaptığı zirveyi s24 ultrayla batırmış net.
0 Likes
onr6521
Active Level 3
Galaxy S
50 mb ile çektim renk ayarı ile oynamadım 20240327_195215_1000008621_1711558339.jpg
0 Likes
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Cihaz daha iyi çekemez video zoom olayını da baya iyilestirmisler bence gece modu olsun bazen kamera sapitiyor ama bu gerçek
0 Likes
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
İkisiyle de çeker misin 12 mo
0 Likes
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
12 mp filigranı da açar mısın
0 Likes