cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Kamera Problemleri Vol 2

(Topic created on: 06-18-2025 01:41 AM)
157 Views
Muhammed2109
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ya şu cihazı aldım alalı her gelen güncellemeyle kamerayı bir noktadan düzeltip başka noktadan bozdular arkadaş ya. İllallah ediyorum artık Samsungdan. UI7 den sonra 2x ten 1x e geçerken ışık patlaması sorunu oluyordu gönderi atmıştım bununla ilgili, şimdi haziran yamasından sonra 3x ve 5x lenste görüntü bildiğin mosmor oluyor, samsung da ultra serilerinin tamamını kullandım, hepsinde karanlıkta bir mor renge kaçma durumu vardı ama bu kadar belirgin değildi ve genelde 4k 60fps de oluyordu, ama gelen haziran yamasından sonra fhd 30-60 veya uhd 30-60 farketmeksizin karanlık yerler bildiğin mosmor oluyor, lens geçişleri karanlıkta yine iyice berbat edilmiş durumda, üstte video da ekledim 3x ten 5x e geçince ekran tamamen morlaşıyor. Hiçbir kamera ayarımı değiştirmedim aynı ayarlar ama görüntü leş oldu bildiğiniz. Haziran yamasıyla düzelir dediğim buglar hâla devam ediyor. (Fhd ekranda kilit tuşunun 1 saniye geç reaksiyom vermesi ve arka plan uygulamalarını kapatırken yaşanan bir sıkıntı var) ama hâla düzeltmek adına gram çabaları yok. Ne diyim artık bilmiyorum ya...

3x ve 5x lenste görüntü aşırı derecede morlaşıyor

4 Comments
OnurBacc
Expert Level 2
Galaxy S
🔥🔥🔥🔥🔥
0 Likes
Bazukacı
Active Level 5
Galaxy S
Olm sen hasta mısın, milletin paylaşımlarına ya alev atıyorsun ya kalp atıyorsun. Burayı İnstagram mı sanıyorsunuz a.m.k özürlüleri
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
One ui 7 yi ellerine yüzlerine bulaştırdılar
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 7
Galaxy S
Maalesef..
0 Likes