cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra Isınma

(Topic created on: 07-01-2024 11:29 PM)
826 Views
EkremDurmaz
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar s24 ultra kullanan varmı varsa ısınma sorunu yaşıyormu kullandığım cihaz çok fazla ısınıyor normal değil sanırım 80.bin verdiğim cihaz bu kadar ısınmama sı lazım diye düşünüyorum oyun oynarken elimi telefonun arkasına koyamıyorum neredeyse çoğu zaman oyunda takılma da yapıyor oynadığım oyun çoğunlukla pubg mobile işe Geneshin impact yarın yetkili servise vereceğim zaten kamerasında da sıkıntı yaşıyorum video çekerken ios titreme yapıyor ve bakdım bu sorunu yaşayan tek ben değilim sanırım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba EkremDurmaz,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S23 ve s24 de ki ısınma normal. Asıl s22 anormal 😅 Bu uyarıları almıyorsanız sıkıntı yok 1719867102874.jpg1719867102920.jpg
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Hiç böyle bir uyarı almadım ama o nasıl olmuş yetkili servise sorudunuz mu
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
5 defa gitti servise 2 kere anakart ve pil değişti üstüne şarj soketi kablolar şebeke anteni vs ısrarla değişim vermiyorlar. Mahkemeye vereceğim artık
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Bende yarın yetkili servise vereceğim umarım sıkıntı yaşatmazlar
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
%90 size işlemci güçlü olduğu için ısınmanın normal olduğunu endişe duymamanız gerektiğini söyleyecekler
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
İlk götürdüğüm de telefonun yeni olduğunu bu yüzden yazılımsal olabileceğini ve ilerleyen zamanlarda düzeleceğini söylemişlerdi
Şu anda kamerada da sıkıntı var kamerayla beraber onuda incelerler artık
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım olumlu olur senin için
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Umarım
80.bin verdiğim telefondan böyle sorunlar yaşamak can sıkıyor herkes apple al dedi ben güvenip samsung aldım pişman olmamaya çalışıyor
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Keşke Apple alsaydın valla rahat ederdin