cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Isınma ve Şarj olmama sorunu

(Topic created on: 05-26-2024 10:54 PM)
1011 Views
baydeon
Active Level 4
Options
Galaxy S
Telefonu şarjda oyun oynuyordum 90dı bir baktım 88e düşmüş Samsungun ön siparişle verdiği kılıfı kullanıyorum ısıyı hissetmiyordum ama kılıfı çıkarınca telefonun yandığını farkettim şarj adaptörü de orijinal 65w Samsung şarj cihazı ama kutudan çıkan kablo 25w destekliyor böyle saçma bir şey olabilir mi ya ve şarjı çok çabuk bitiyor ekran 1080de üstelik işaretlediğim aralıkta şarjı kesmiş gözüküyor Samsung'a hiç yakıştıramadım A52 çok daha iyiydi

image

25 Comments
Chevrolet
Active Level 6
Galaxy S
A52 😂 S24 ultradan daha iyi diyen tr genci güldürdü
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Ciddiyim bu derece ısınmıyordu şarjı bu kadar hızlı gitmiyordu kamerası daha iyi çekiyordu eski çektiğim fotolara bakıyorum s24 den daha iyi daha net çekmiş
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Yahu dostum şarjdayken oyun oynarken tabi ısınır Allah aşkına şarjdayken oyun oynanır mı ? Laptop mu bu ? Hem bataryanın ömrü kısalır hem şarjın dayanmaz aşağı çeker hem ısınır
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Buna katlansın diye en iyisini aldım zaten kendinizde misiniz şarj olmasını bekleyip mi oyun oynayayım hayatım boyunca
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Evet ben kendimdeyim ama siz pek kendinizde değilsiniz belli ki çünkü son seri bir amiral gemisi olan S24 Ultrayı şarjda oyun oynadığınız için ısınması sebebiyle şikayet ediyorsunuz :)
Madem öyleydi gidip tablet yada bi laptop alsaydınız telefonlar şarjdayken oyun oynanması için pek uygun değildir
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
En iyi işlemcili 2.2k $ dolar fiyatına alınan bir telefon oyun oynanmaya uygun değilse ne uygun tam olarak tablet ve laptop oyun için uygun mu PC toplardım bu paraya
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Kanka hava şartları ve artı olarak oyunun harcadığı güçten dolayı ısınıyordur ve ayrıca şarjda sürekli akım aldığından normal bi durum.
Tam olarak oyun telefonu değil samsunglar, o yüzden bazı fanlı ve soğutuculu oyun telefonları var onlar bu yönden daha iyi
0 Likes
Chevrolet
Active Level 6
Galaxy S
İi verde ben kullanayım ozman
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
70k yı hakedecek hiçbir şey yok telefonda değmez gidin orta segment alın kasabilir ama canınızı sıkmaz en azından
0 Likes