cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Isınma ve Şarj olmama sorunu

(Topic created on: 05-27-2024 06:41 PM)
276 Views
baydeon
Active Level 4
Options
Galaxy S
Telefonu şarjda oyun oynuyordum 90dı bir baktım 88e düşmüş Samsungun ön siparişle verdiği kılıfı kullanıyorum ısıyı hissetmiyordum ama kılıfı çıkarınca telefonun yandığını farkettim şarj adaptörü de orijinal 65w Samsung şarj cihazı ama kutudan çıkan kablo 25w destekliyor böyle saçma bir şey olabilir mi ya ve şarjı çok çabuk bitiyor ekran 1080de üstelik işaretlediğim aralıkta şarjı kesmiş gözüküyor Samsung'a hiç yakıştıramadım A52 çok daha iyiydi

image

25 Comments
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba baydeon,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Sarjın hızlı bitmesi durumunda; Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Sayın moderatör lütfen mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz ?
0 Likes
Inowake
Active Level 1
Galaxy S
Hangi fontu kullanıyorsun
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Samsung Sharp Sans zFont ile değiştirdim
baydeon
Active Level 4
Galaxy S

70k verdiğim telefon ısınıyor yaptığın savunmaya bak telefonu kullanmayı bilmiyormuşum telefonun kenarlarından sıcaklığı alıyom işlemcinin olduğu yer de sıcak 41° 42° de geziyor işlemci bu benim için sıcak amiral gemisi diye normalleştirelim mi bunu 1716826208368.jpg

0 Likes
Galaxy S
Isınma bataryalar için öldürücüdür. Şarjda oyun oynamak telefonun hızlı ve yüksek ısılara çıkmasına neden olabilir. Bazı oyunlarda optimizasyon sorunlar olabilir. Bu da bataryanın aşırı ısınması sebep olur..
0 Likes