cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Isınma ve Şarj olmama sorunu

(Topic created on: 05-26-2024 11:27 PM)
220 Views
baydeon
Active Level 4
Options
Galaxy S
Telefonu şarjda oyun oynuyordum 90dı bir baktım 88e düşmüş Samsungun ön siparişle verdiği kılıfı kullanıyorum ısıyı hissetmiyordum ama kılıfı çıkarınca telefonun yandığını farkettim şarj adaptörü de orijinal 65w Samsung şarj cihazı ama kutudan çıkan kablo 25w destekliyor böyle saçma bir şey olabilir mi ya ve şarjı çok çabuk bitiyor ekran 1080de üstelik işaretlediğim aralıkta şarjı kesmiş gözüküyor Samsung'a hiç yakıştıramadım A52 çok daha iyiydi

image

CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Kanka benim iphone da fiziksel bi soğutma sistemi yok yazılımla hallediyolar soğutma işini. O bile dediğin senaryolarda çok fazla ısınmıyor. Şarjdayken şarjinın düşmesi ayrı bi saçmalık zaten. Bu terste bi işlik var shjajah
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Daha bunun yazı var adana sıcağında yanar gibi geliyor bana bu telefon ki şuan çalıştığım için max 2 3 saat oyun oynayabiliyorum oynadığım oyunda mlbb he genshin impact falan oynasam n'olacak bilmiyorum
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Bende mersindeyim tahmin edebiliyorum yazın o cihazın halini. Üstünde yumurta pişer artık. En iyisi şarjda oynama sen
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Yok oynayacam yansın hiç takılmıyor FPS bile düşmüyor öyle olmasa çok moralim bozulurdu
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ama orta vadede problem olur. Aynen bu şekilde devam ederse en fazla 1 sene sorunsuz kullanırsın sonra dediğin problemleri fazlasıyla yaşamaya başlarsın
0 Likes
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Bilmiyorum bakacaz Samsung bey bu konu hakkında ne yapacak acaba
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Aynen bi servise verebilirsin bak bakalım kullanıcı hatası diyecekler mi 😅
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S24 Ultra 65W desteklemiyor. Maks 45W. Şarj olurken Game Booster da PD şarj işlemini kapat seçeneği açık ise oyun oynarken şarj olmaz ve düşer
baydeon
Active Level 4
Galaxy S
Şarj cihazının 3 çıkışı da doluyken 45w veriyor zaten kutudan kablo ise Max 25w destekliyor pd zaten kapalı
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bilemedim
0 Likes