cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra Hangi Kablo ile Şarj Etmeliyim?

(Topic created on: 12-04-2024 06:39 AM)
143 Views
Robisso
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba,

Black Friday haftasında S24 Ultra alarak aranıza katıldım. Güç adaptörü olarak 45 W'lık
"EP-T4511XBEGWW" aldım. Acil bir durum olmadıkça hızlı şarjı kapatmayı düşünüyorum telefondan.
Kafama takılan soru şu: Telefonu kendi kutusundan çıkan kablo ile mi yoksa aldığım güç adaptörü içinden çıkan kablo ile mi şari etmeliyim?
Bu konudaki deneyimlerinizi merak ediyorum...

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Berkay_S24U
Active Level 5
Galaxy S
Bende de spigen adaptör ve kablo var hocam. Ama telefonun orijinal kablosu ile şarj ediyorum.

View solution in context

0 Likes
Solution
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
25 yeter gibi dediklerinize göre. Adaptörün kablosu pps2 (45w), telin içindeki kablo pps(25) destekliyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
Stm17
Active Level 1
Galaxy S
Telefonun kutusundan çıkanı kullanmam daha sağlıklı olacaktır. Bende de ayrı 100w destekli çok kaliteli ek bir kablo olmasına rağmen telefonum için kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum Telefonum s24u

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Berkay_S24U
Active Level 5
Galaxy S
Bende de spigen adaptör ve kablo var hocam. Ama telefonun orijinal kablosu ile şarj ediyorum.
0 Likes
Solution
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
25 yeter gibi dediklerinize göre. Adaptörün kablosu pps2 (45w), telin içindeki kablo pps(25) destekliyor.
0 Likes
Solution
Stm17
Active Level 1
Galaxy S
Telefonun kutusundan çıkanı kullanmam daha sağlıklı olacaktır. Bende de ayrı 100w destekli çok kaliteli ek bir kablo olmasına rağmen telefonum için kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum Telefonum s24u
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
45Watt adaptör samsung ise onun içinden kablo çıkıyor. İşin şakası o kablo adaptörden pahalı 😂
0 Likes