cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Ekran Soluk Mat Sorunu / Yorumlarınızı bekliyorum.

(Topic created on: 03-07-2024 10:32 PM)
787 Views
FeritC
Active Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba
Telefonu Geçen ay aldıktan bir kaçgün sonra ekranda tuhaflık olduğunu gördüme.
 5. Gün servise götürdüm. Aynı gün telefonu formatlayıp test etmişler. Bir sorun bulamamışlar. Telefon çok yeni olduğunu, 3. Parti uygulamaların uyum sağlaması zaman alacağını söyleyip donanımsal bir sorun olmadığını ifade ederek vçcihaz değişimi veya iade almadılar. 
Samsung s serisi telefonlarını severek yıllardır kullanıyorum. Bu şekilde saçm

image

a bir durumla karşılaşmadım. Bu şekilde daha fazla telefonu kullanmayacağım. 
18 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim. 😊
Ekranda soğukluk var derken. Tamamen cihazın ekranı mı soluk renk veriyor. Yoksa Başka uygulamalara girince mi bu durum oluyor.

S24Ultra'da Soluk Renk sorunu vaa evet.

Ama güncellemeyle çözüldü bu.
FeritC
Active Level 2
Galaxy S
Güncelledim, sorun çözülmedi.
Renkler mat, örneğin 4k youtube görüntüsü 360p gibi izliyorum. Az önce 5 sene önce üretilmiş a50 telefonda aynı videoyu aynı format ve kalitede karşılaştırmalı izledim. Ciddi **bleep** var.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sanırsam 3. Bir güncelleme yolda olması lazım ayrıca değişim talebinizi onaylanması lazım.

3 ay'dan az olmuştur aldığınız.😊
FeritC
Active Level 2
Galaxy S
Bugün 28 gün oldu. Maalesef değişim yapmadılar.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Başka servis varmıydı etrafınızda gittiğiniz servisten kaynaklı olabilir. 👍
FeritC
Active Level 2
Galaxy S
Çeşitli kaynaklarda ikinci bir güncelleme olacağı söyleniyor ancak bu güvenlik güncellemesi olacağı yönünde hata sorunları ile ilgili olmadığını anlıyorum.
Yarın Kadıköy deki servise götüreceğim. Galiba bu konularda en tecrübeli yer orası.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım.😊 Evet ilgili bir servise götürüseniz size daha çok yardımcı olacaklardır. Yüksek mevla Bir para verdiniz sonuç olarak cihaza.
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra resimde işaretlediğim yeri açtınız mıSmartSelect_20240307_234139_Settings_1000008466_1709844206.jpg
FeritC
Active Level 2
Galaxy S
Evet yaptım. Bir değişiklik olmadı. Az önce testmyscreen de gredient testini yaptım. Blok şeklinde çizgiler beliriyor. Farklı telefondan baktığımda böyle görünmüyor. Ekran sorunlu gibi. 1709844574481.jpg
0 Likes