BJK06BJK
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Uzun bir süre sonra tekrar Samsung cihazına dönüş yaptım ve S24 ultra almıştım. Yeni aracım BYD de, diğer ülkeler de Nfc ile dijital anahtar kullanımı sunulurken Türkiye de maalesef kullanılmıyor. İlgili yazılım sunulmuyor. Maalesef tekrar telefonumu değiştirmek zorundayım. Kesinlikle Türkiye ye bakış açısından dolayı bir daha Samsung ürünü kullanmak istemiyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum. Yıllar önce de farklı bir problemden dolayı samsung cihazından vazgeçmiş, 8 yıldır markadan uzak duruyordum. Samsung koca bir pişmanlıkmış....
1 Comment
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-10-2026 09:09 PM in
Galaxy S
Servisini ezelin annesi kör Meliha bile daha iyi servisi yönetirdi . 2 defa servise gittim temiz dendi o zaman neden 50den sonra dışarıya çıkamıyorum. Müşteri hizmeti çözüm ekibi birbirinden hep bağımsız şey diyor . Bir kısmı farklı ötekiler farklı diyor . Kimisine göre çözüm ekibi servis temiz desede bize göre bozuksa değiştirilir dedi. Şimdi çözüm ekibini serviste aradım ama ne desinler biz servise talimat vermiyoruz dediler ama ondan öncekiler bize deyin diyor bağımsız süspansiyonlar 😂
O değil 3. E gidersem gülecekler artık bende tüketici heyetine şikayet ettim . Çözüm ekibi servise gidin diyor servise gidince 42 kodu söyleyin dedi ama servise birşey demiyorlar böylece döngüde kalıyor olay.
O değil 3. E gidersem gülecekler artık bende tüketici heyetine şikayet ettim . Çözüm ekibi servise gidin diyor servise gidince 42 kodu söyleyin dedi ama servise birşey demiyorlar böylece döngüde kalıyor olay.