cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Arka Kamera

(Topic created on: 3 weeks ago)
184 Views
FlexZ
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam, iPhone 14 Pro ve Samsung S24 Ultra kullanıcısıyım ve kamera konusunda ufak detaylar farkettim. Samsung genel olarak loş ışıklı ortamlarda arka kamera ile biraz daha hafif bulanık yani kalitesiz çekiyor gibi. iPhone'da ise netlik ve renkler daha net bu kamera ayarlarımdan kaynaklı olabilir mi? Eğer öyle ise en iyi ayarları birinizden alabilirmiyim? Profesyonel fotoğrafçı değilim veya sürekli fotoğraf çeken biri değilim ama turistik yerlere gittiğimde veya düşük ışıklı ortamlardada en kalitelisini çekebileyim bi zahmet. :)

5 Comments
Galaxy S
Hocam bende 13 pro kullanıyordum ıphoneların kamerası genel olarak iyi
0 Likes
FlexZ
Active Level 1
Galaxy S
Hocam sizce lens/diyafram ile ilgili mi peki yoksa yazılım mı? Hani yazılım olsa Samsung mesela buna biraz daha odaklanıp güncelleme yayınlanabilir ama eğer hardware sorunuysa üzücü olur.
0 Likes
Galaxy S
Hocam bence her 2side yazılım ve donanım
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yazılımsallık bir durumda demezsin

Bi tarafta kocaman lens
Bir tarafta ufacık lens ve diyafram değeri.

0 Likes
umutizgi
Active Level 3
Galaxy S
!Mercimek kadar sensörlerden çok şey bekliyorsunuz, derdiniz fotoğraf video ise minimal bir aynasız makine işinizi görecektir, hatıra kalsın diye çekmek ayrı, kapıştırmal ayrı, bizim milletin derdi kapıştırmak oluyor genelde, kamera için telefon alınmaz arkadaşlar. 15 senedir bu işlerin içinde olan bir kardeşiniz olarak içim rahat söylüyorum. iyi geceler