cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra 2. Sim sorunu

(Topic created on: 08-05-2024 02:15 AM)
153 Views
EmreYlcn
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Cihazım yurtdışı mart ayında aldım 1. Sim yuvasının kullanım süresi doldu 2. Sim yuvasına taktım fakat 2. Sim izin verilmiyor diye hata alıyorum bunun çözümü nedir hattım Vodafone yanımdaki arkadaşımın hattını 1. Yuvaya takıp kendiminkini 2. Yuvaya taktım 1. Yuvayı kapattım ama hala aynı nasıl çözeceğim yardım lütfen
1 Comment
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba EmreYlcn,

Konu ile ilgili olarak adımları uygulayarak kontrol etmenizi rica ederiz.

1- Telefonunuzu yeniden başlatarak ilk denemeyi sağlayınız. Bu işlem ile telefon ramini resetleyebiliriz ve durum düzelebilir.

2- Sim kartınızı çıkarıp tekrar takın ya da farklı bir sim kart ile deneme sağlayınız.

3- Sim kart yuvasında yabancı madde ya da hasar var ise sim kartınız okunmayabilir.

4- Yazılım güncellemesini kontrol ediniz . Ayarlar - Yazılım güncellemesi bölümünden yeni gelen yazılım var ise indirip kurarak kontrol edebilirsiniz.

Bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes