Original topic:

S24 Ultra Şarj One UI 8

(Topic created on: 09-30-2025 03:43 PM)
332 Views
Alpibalpi
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar bu değerler normal mi? Konum, bluetooth vs. kapalı. FHD+ kullanıyorum ve güç tasarrufu kapalı.
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kötü
0 Likes
Alpibalpi
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl çözebilirim peki?
0 Likes
Dolphin52
Active Level 5
Galaxy S
Ortalama denebilir ama bu cihazlar kesinlikle daha fazlasını hak ediyor. Bekleme süresinde çok fazla şarj yiyor.
0 Likes
Alpibalpi
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim. Çözümü yok galiba
Dolphin52
Active Level 5
Galaxy S
Yazdıklarından optimum seviyede kullandığını anlayabiliyorum, senin kullanım senaryon için yeterliyse kötü ya da iyi diye sınıflandırmaya gerek yok. Daha fazla optimizasyon elbette daha iyi pil ömrü demektir. Eğer kullanımınız için yetmiyorsa güç tasarrufu modunda ya da 60hz ekran modunda kullanabilirsiniz.
Alpibalpi
Active Level 3
Galaxy S
Yeni güncellemeye kadar hep 60hz de kullandım. Açıkcası o kadar para verip bu telefonları alıyoruz fakat sunduğu özellikleri gönlümüz rahat bir şekilde kullanamıyoruz.
Dolphin52
Active Level 5
Galaxy S
Size katılıyorum ben s23 kullanıcısı olarak konum, Bluetooth açık ve 120hz modunda kullanıyorum. Tabiki bunların bir getirisi olarakta gün içerisinde mutlaka bir kere daha telefonumu şarj etmem gerekiyor. Yanımdan Samsung'un powerbankini ayırmıyorum. Benim kullanım seneryom bu şekilde, genel olarak çok mutluyum batarya hariç.
Alpibalpi
Active Level 3
Galaxy S
Çok teşekkür ederim yorumların için. Powerbank şart oldu artık :)
0 Likes
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Kullanılmayan uygulamaları belli bir süre kullanmadığında uyku moduna geçiren özelliği açık tut bu oldukça etkili oluyor. Telefonu aldığım ilk hafta pilim daha hızlı gidiyordu ama bu özellik gereksiz yere arkaplanda çalışan uygulamaları durdurduktan sonra ekran süresi olarak oldukça iyi gitmeye başladı. Bir de ekranda fhd+ ve qhd+ modlarının kıyasladığı ve pile ne kadar etki ettiğini gösterdikleri videoların hemen hemen hepsinde sadece birkaç dakikalık ekran süresi farkı oluyor qhd+ kullanmanı öneririm.