cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Şarj Kesintisi

(Topic created on: 04-06-2024 09:47 AM)
139 Views
MertDrogba
Active Level 3
Options
Galaxy S
S24 ultra cihazımda,orjinal kablosu ile Mcdodo 20W başlığı kullanıyorum.Şarja taktıktan sonra ,ara ara şarj kesilip **bleep** olarak tekrar başlıyor.Sanki prizden takıp çıkartmışım gibi.Bu sorunu yaşayan var mı? Acaba cihazda mı bir sorun var..
7 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
Orjinal adaptör kullan,cihaza zarar verirsin.
0 Likes
MertDrogba
Active Level 3
Galaxy S
Dün gece 45W olanını sipariş verdim zaten. Ama Mcdodo da hatrı sayılır bir marka.iPhone'da falan cok kullandım ucuz birşey de değil.İnsallah ondandır da,boşuna 45W almamışımdıd
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
kuvvetle muhtemel 5A dır. gelsin bi dene eğer aynı problem devam ederse, bi ihtimal, Ki, umarım değildir, şarj soketinde sıkıntı da olabilir.
0 Likes
MertDrogba
Active Level 3
Galaxy S
10 günlük cihaz. Umarım şarj soketiyle alakalı değildir...
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
neyse kötüsünü düşünüp canını sıkmaya değmez, küçük bi ihtimal sadece.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bir çok sebebi olabilir, uzatma kablo kullanıyorsan kablodan, prizden, kablo priz yuvasının genişlemiş olmasından yada kendi şarj kablondan vs. tüm prizlerde aynı mı mesela, yada şarj edebileceğin başka tlf varsa onda da aynı mı tek tek kontrol ederek farklı prizlerde şarj ederek sorunun kaynağının adaptör mü kablomu, diğer etkenler mi tespit etmeye çalış.
MertDrogba
Active Level 3
Galaxy S
Prizim viko. İşyerindeki prizde de aynısını yaptı. Başka cihazda deneyemiyorum maalesef. Bir de hocam, kutudan cıkan kablo 45W ile uyumlu olan 5A'lik kablo mudur? Şimdi 45W adaptör sipariş verdim,içerisinde kablosu da varmış. Kutudan cıkan kablo ile birebir aynı mı diye merak ettim açıkcası..
0 Likes