cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra ısınma problemi

(Topic created on: 08-15-2024 02:13 AM)
134 Views
APO234
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, Samsung Galaxy S24 Ultra aldım. Yeni başlarda oyunlarda çok ısınıyordu. Baktım olmuyor, sıradan bir cihazın açtığı FPS ile oynamaya başladım. Isınma problemi düştü ancak az önce oyunda telefon ısınmamışken bile birden kapandı. Yarım saat uğraşla açtım telefonu. Başka yaşayan var mı bu durumu? Beklentimi hiç karşılamadı desem yeridir bir de Snapdragon 8 Gen 3 işletim sistemli diye almıştım.

9 Comments
Fursty3725
Active Level 3
Galaxy S
Cihazda problem olabilir garantiye göndermenizi veya değişim talep etmenizi öneririm
0 Likes
APO234
Beginner Level 2
Galaxy S
İletişime geçtim bakalım ne diyorlar
0 Likes
Fursty3725
Active Level 3
Galaxy S
Yaz ayı diyede belki olabilir biraz ısınma bnm kışın ısınmahan cihazda aynı kardeşimin cihazı flnda aynı
0 Likes
yönetmen33
Beginner Level 2
Galaxy S
Bende de var aşırı ısınma olayı ama günceleme gelirse hallolur diye düşünüyorum
0 Likes
APO234
Beginner Level 2
Galaxy S
İnşallah
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
İlk 1 hafta cayma hakkın var. Kullanabilirsin
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Günlük 1 saat call-of duty oynuyorum ısınma "bana göre" normal. Kapanma şu ana kadar yaşamadım.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazda oyunu 90 fps yada 120 fps de oynarsan ısınması normaldir ama full grafik 60 fps de oynarsan cihaz serin şekilde oynatır. Birde yeni aldıysan 1 2 hafta bekle cihaz kendine gelir.
0 Likes
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz Isındığı an hata raporu alın

Cihazı ayrıca servise götürün donanımsal sorun olma olasılığı yüksek

Ayrıca bu Şans işi sizde olan bir durum bir başkasında hiç olmaz onun için S24 serisi tamamen kötülemeyin bende kullanıyorum on numara kamera yazılım hariç 🤣
0 Likes