cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Çok Ciddi Eleştiri

(Topic created on: 02-16-2025 10:11 PM)
391 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Son zamanlarda Samsung cihazlar ciddi hatalar keşfediyorum ve bu durum cidden beni bıktırdı.

S24 Ultra sahibim, telefonu ilk aldığımda bu durum biraz daha hafiftir ama ekranda çok garip lekeler oluşuyor.

image
Örnek

Silince gidiyor fakat çok can sıkıcı, aynı zamanda yansımaz ekranı da devre dışı bırakıyor bu durum.

Neyse konu lekeler değil sadece, bu lekeler Kamera çevresinde olunca kamera inanılmaz bulaknıklaşıyor, cidden Samsung tebrik ederim.
Sırf bu durum yüzünden gidip ayrıca bez satın alacağım, normal bezlerle telefon silinmiyor.
20 Comments
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
telefon 7. ayina girecek ekran hala ilk gunku gibi yogun kullanan birisiyim.
Galaxy S
Bende
Galaxy S
Beyler bu sorun kanıtlanmış, ekrana biraz dokunursan, farklı bir leke çıkmakta ve bu kamera kısmında olursa aşırı bulanık gösteriyor, bu lekeler Silince gidiyor ya da ekran koruyucu ile olmuyor fakat can sıkıcı bir durum.
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
sorun kanıtlandıysa birden fazla kişinin yaşaması gerekir ben rastlamadım örnek olarak attığın fotoğraf bence istisna alınabilecek bi durum :)
0 Likes
Galaxy S
Al dostum kendi telefonum :)
Parmak izi veya kir gibi gözükebilir ama sürekli böylr lekeler oluşuyor alt taraftaki gibi, bu durum diğer telefonlarda olmuyor mesela bu fotoğrafı Iphone 14 Pro Max üzerinden çektim* amacım kötülemek değil.IMG-20250216-WA0029_1000092066_1739733890.jpg
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Zaten cok **bleep** yaşanan bir sorun değil. Bir kaç kullanıcı yaşadı bu zamana kadar.
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Hijyen önemli
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Eğer kalemi **bleep** **bleep** kullanmıyorsan zaten bu sorun oluşmuyor. Ki kullandığındada cok uzun süre kullanman lazım. Reflective coating bir kaç insanda görülmüş bir sorun ki bu ss x ten alınma. Bir tanede reddit kullanıcısı hariç adam akıllı soyunma coğu kişi yaşamadı.
Galaxy S
Dostum kalem kulanmıyorum, kullansam da temassız özelikerlini kullanıyorum, az sonra müsait olduğunda kendi fotoğrafımı gönderirim her cihazdan var bu sorun, fotoğraftaki arkadaş telefonu silse yok olacak.
0 Likes