Original topic:

S24 Ultra Çerçevede Erken Soyulma Sorunu – 1 Yılda Bu Hale Geldi

(Topic created on: 08-08-2025 09:59 PM)
496 Views
AlliaNCeTR
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

S24 Ultra telefonumu yaklaşık 1 yıl önce satın aldım. Cihazı alırken hem tasarımı hem de malzeme kalitesi için özellikle bu modeli tercih ettim. Ancak kullanımın sadece 2. ayında çerçevede soyulmalar **bleep** ettim. Başta çok önemsemedim, belki de ufak bir kozmetik sorun olduğunu düşündüm.

Fakat aradan geçen zaman içinde soyulmalar durmadı, aksine artarak devam etti. Bugün tam 1 yıl oldu ve telefonun çerçevesi ilk günkü görünümünü tamamen kaybetmiş durumda. Cihazımı sürekli kılıfla ve özenli bir şekilde kullanmama rağmen bu kadar kısa sürede böyle bir problem yaşamak gerçekten üzücü.

Samsung gibi büyük bir markadan, özellikle amiral gemisi seviyesindeki bir modelde bu tip malzeme sorunları beklemiyordum. Hem estetik açıdan rahatsız edici hem de cihazın ikinci el değerini ciddi şekilde düşürüyor.

Benimle aynı problemi yaşayan başka kullanıcılar var mı? Bu konuda garanti kapsamında bir çözüm veya değişim yapılabiliyor mu? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

image

10 Comments
Galaxy S
Selamünaleyküm,

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
AlliaNCeTR
Active Level 5
Galaxy S
Sizce garanti kabul eder mi?
0 Likes
Galaxy S
Evet
0 Likes
Galaxy S
S24 Ultra'nın çerçevesi alüminyum mu? Eger alüminyumsa muhtemelen olur, benim s24 fe nin de az buçuk kalkık. Kılıf yüzünden hafif kalktı.
AlliaNCeTR
Active Level 5
Galaxy S
Çerçevesi titanyum hocam.
0 Likes
Galaxy S
Titanyumsa sıkıntı hocam, bir baktır derim servise. Sonuc olarak Titanyum
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Hocam çok sert bir kılıf kullanıyorsanız belki baskı yapmıştır ama daha önce 24 ultranın çerçevesiyle ilgili böyle bir sorun görmedim, keza kendi cihazımda da böyle bir sorun yok. Daha önce alimunyum kasa olan s21 22 ve 23 ultrada bundan daha minimal de olsa hafif soyulma veya boya atmaları ile karşılaştım ancak dediğim gibi 24 serisinde (titanyum olan ultra dan bahsediyorum) ilk kez böyle bir şey gördüm. Bende de bazen kasada sanki soyulmuş gibi izler olabiliyor ama hafif ıslatıp bez ile sildiğimde hiçbir şey kalmıyor, belki denemediyseniz deneyebilirsiniz, görselin kalitesi members da biraz düştüğü için tam anlaşılmıyor leke mi yoksa kasa çok mu aşınmış, o nedenle belirtmek istedim.
DurukanAKDAG
Active Level 10
Galaxy S
Beş para etmez kılıflar kullanırsan böyle olur.
AlliaNCeTR
Active Level 5
Galaxy S
Hocam, bilmeden konuşmasak mı? Kullandığım kılıf hem Samsung'un kendi kılıfı (eskiden Spigen'di).
0 Likes