cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA PİL KORUMA CİDDEN BATARYA ÖMRÜNE KATKI SAĞLARMI ?

(Topic created on: 06-17-2024 08:27 PM)
483 Views
OgiOzi
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar sürekli birisi 80 e kadar et pil sağlığı daha az düşer birisi yok kardeşim 100 de 100 yap en iyisi diğer tarafta o kadar para vermişsin takma bunlara aman aman Bi fayda sağlamıyor diyorlar 
Sizce hangisi doğru ?
7 Comments
Galaxy S
Bence o kadar para verdiysen köküne kadar kullanman lazım
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
**bleep** etmez nasıl kullanıyorsan kullan 2 yıl içinde pil kötü olursa değişim hakkın var zaten
0 Likes
medemen
Active Level 10
Galaxy S
Bende bu var s23u. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Hem %100 e kadar şarj yapıyor. Sizde var mı.1718646490288.jpg
0 Likes
OgiOzi
Active Level 2
Galaxy S
Var faydalımı bilmem
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy S
Sağlar. Fakat ne hikmetse anlamış değilim pil koruması açık iken pil daha hızlı tükeniyor.
0 Likes
OgiOzi
Active Level 2
Galaxy S
evet
onu anlamadım ben kapatsakmı acaba
almadan önce youtube de battery testleri izleyip aldım fakat istediğim batarya perfonmansı veremiyor açıkcası hayalkırıklığına uğradım keşke iphone alsaydım dediğim zamanlar oluyor
0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Bu pil sağlığı zırvasını aypoş milletin aklına yaptığı reklamlarla öyle bir yerleştirdi ki, ya ne alaka kardeşim pili adam gibi koruyan tek şey orjinal şarj aleti ve orjinal şarj kablosudur, onun harici yok efendim %80, yok %100, yok gak guk, geçiniz bunları yapmanız gereken tek şey dediğim gibi orjinal şarj aleti ve kablosu telefonu korur onun haricinde ne yaparsanız yapın boştur, ben sadece orjinal olan t4510x ve orjinal Samsung kablosuz şarj cihazı haricinde kesinlikle başka bir şeyle telefonumu şarj etmiyorum,
0 Likes