Original topic:

S24 ULTRA ONE UI 7 PİL SORUNU

(Topic created on: 07-30-2025 06:17 PM)
116 Views
mzrkahmts24u
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 Ultra satın aldım 1 hafta önce. Alır almaz one uı 7 ye güncelledim. Şarj çok hızlı tükeniyor varsayılan ayarlarla orta parlaklık 6-7 saat ekran süresi alabiliyorum. Şarj olarak ise kendi sitesinden 2500 TL ye 45W şarj cihazı aldım 1.5 saatte %10'dan %100'e çıkıyor. Süper hızlı şarj 2.0 ile şarj oluyor birde. Hard reset yada normal ayarlardan sıfırlamayı düşünüyorum başına gelen çözebilen var mı bu durumu?

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende 1 hafta önce aldım hocam s24 ultra. Pek normal gelmedi senin cihaz kulağa özellikle 1.5 saatte dolması falan. Bi samsungla görüş istersen
mzrkahmts24u
Active Level 5
Galaxy S
şarj tüketimi bu şekilde mi peki
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Qhd kullanıyorum bende aynı gidiyor 9 10 saat falan ekran süresi var 1 günü rahat çıkarıyor
0 Likes
mzrkahmts24u
Active Level 5
Galaxy S
benimde 1 günü rahat çıkarıyor ama ekran sürem bu kadar uzun değil bi hard reset deneyeceğim
0 Likes
Galaxy S
One uı 7 ile pil aşırı hızlı bitiyor pilin hızlı bitmesi tamamen yazılımsal bence.
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
2500 lira günümüz şartlarında çok uçuk bir miktar.. 33w lık mcdodo şarj takımı ile 1 saat 15 dakika civarında dolduruyorum ve cihazın mobil veride sarj süresi 8 buçuk 9 saat civarında benim
0 Likes
mzrkahmts24u
Active Level 5
Galaxy S
yarı fiyatına geldi ama 1250 tl
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Eh bir miktar kabul edilebilir o zaman
0 Likes