cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA MEMNUNİYETSİZLİKLERİM:

(Topic created on: 08-02-2024 06:32 PM)
419 Views
Xkişisi
Active Level 3
Options
Galaxy S

1-)Hoparlör, tasarımından dolayı(MUHTEMELEN ÜST AHİZE DAR TASARLANDIĞI İÇİN) sesi iyi değil ve YETERİNCE YÜKSEK DEĞİL.

2-)KAMERA, ÖZELLİKLE GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ YETERİNCE NET VE GERÇEKÇİ DEĞİL VE EN ÖNEMLİSİ KAMERA YETERİNCE AYDINLIK ÇEKİMLER YAPAMIYOR(GÜNDÜZ ÇEKİM YAPMA ANINDA EKRANDA GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ GÖRÜNTÜ YETERİNCE AYDINLIK DEĞİL).
3-)EKRAN PARLAKLIĞI YETERİNCE YÜKSEK DEĞİL. ÖZELLİKLE BİR SOSYAL MEDYADA GEZERKEN VE KAMERA KULLANIRKEN BUNU FARKEDİYORSUNUZ. ADAPTİF PARLAKLIK YETERİ KADAR UZUN SÜRE TELEFONUN PARLAKLIĞINI YÜKSEK SEVİYEDE TUTAMIYOR(YETERİNCE STABİL ÇALIŞMIYOR). ADAPTİF PARLAKLIK KAPALIYKEN DE TELEFONUN EKRAN PARLAKLIĞI(EKSTRA PARLAKLIK SEÇENEĞİNİ AÇSANIZ BİLE) YETERİNCE YÜKSEK DEĞİL.

19 Comments
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy S
Kamera konusunda fazla yorum yapamam; çünkü beni memnun ediyor. Ancak ses konusunda haklısınız, ses seviyesi yeterince yüksek değil. Ekranla ilgili olarak ise tamamen size katılıyorum.
0 Likes
ffurkankaann
Active Level 3
Galaxy S
parlaklıkla alakalı sıkıntı yaşamadım şahsen ama 1.ve 2. sıkıntı s24+ içinde geçerli
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Hoperlör telefonun ortasında o cizginin altında değil. Ekran sana bakarken ekranın sağında kameranın sağında duruyor ve bir tünelle ortadan ses çıkarrıyor (su geçirmezlik ve yer kaynaklı ) diye düşünüyorum.
Canlılık ve güneş ışığında gayet iyi okunuyor ve gözküyor.
Tabiki şikayetlerin sana özel bu tarz şeyler görceleidir.
Bana görede şikayet ettiğim nokta şarjı böyle büyük bir telefona ez azından 6000mah. Lık pil giderdi.
0 Likes
Xkişisi
Active Level 3
Galaxy S
Olay okuyabilmek ve okuyamamak ,görebilmek veya görememek değil. Olay telefondan keyif alabilmek. Adaptif parlaklık il aktif olunca ekran bayağı iyi görünüyor ama bi süre sonra parlaklığı düşürüyor. Mesela şu an telefonun parlaklığı full, ekstra parlaklık seçeneği de açık ama parlaklık yeterince yüksek değil. Hadi adaptif parlaklığı açayım da parlaklık artsın diyeyim desem ,şu an güneş olmadığı için açsam da parlaklık artmıyor. Güneş olsaydı ,parlaklık artacaktı ama ısınmadan dolayı kısa bir süre sonra tekrar düşecekti.
Geçen mağazada s23 ultra ile aynı ekran kartını koyup yan yana tuttum, s23 ultranın ekranı daha parlak
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
O telefonun en büyük problemi senin söylediklerine ek olarak ekranda ki yansıma önleme özelliği yüzünden ekranda kumlanma oluyor çoğu zaman. Ekstradan yansıma önleyelim derken böyle önemli bi probleme yol açmışlar
Xkişisi
Active Level 3
Galaxy S
Helal olsun konuş. Baştan aşağı sorunları olan bir telefon. Bu telofonun fiyatı 30-40bin olsaydı bi şey demezdim ama bu fiyatı veriyoruz. Kamerası gerçekten sorunlarla dolu. Bende s9 plus var. Onun ekran parlaklığı bayağı az. Ekranı biraz daha parlak olsa ,şu an elimdeki telefona KAMERA özelliği olarak bin basar(zoom yeteneği hariç) Telefonun özellikle 4k kayıttayken 20x zoom u muazzama yakın ,ona bir lafım yok.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ben senin söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Ama burası samsung forumu olduğu için (aslında kullanım amacı eksikleri söylemek eleştirmek vs olmalı) ama burda ki çoğu arkadaşımız toz kondurmama üzerine kullanıyolar forumu. Bişeye kötü mü dedin hemen itirazlar gelir. Halbu ki birak eksiler konuşulsun ki düzelsin bişeyler..
Xkişisi
Active Level 3
Galaxy S
Hayattaki herhangi bir durum düzelsin istiyorsak ÇOĞUNLUK sağlamaktan başka çaremiz yok. Ama ilk önce herkesin FARKINDALIĞI nın o durum üzerinde artması gerekiyor. Uzakta bulunan bir yazıya yaklaşıp fotoğrafını çekip ,yapay zeka düzelttikten sonra, vay be nasıl telefon bu ya demek. Markaların kırduğu oyuna düşmektir. Oradaki yazıyı yapay zekanın tahmin edip BOYAMA yaparak bize güzelmiş gibi sunması, yapay zeka için çok kolay. Sıkıysa uzakta duran bir ınsanı düzgün göstersin bize. Ayrıca bi fotoğraf çekip işleyerek bize çekerken gördüğümüz şeyden farklı bi şey sunması çok can sıkıcı. Böyle böyle ,çocuk kandırır gibi yönetiyorlar bizi. Aslında bu telefonla sunabilecekleri özellikleri ARTIK s35 ultra da mı verirler ,45Ultra da mı verirler... neyse
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Malesef tüm markalar bunu baya marifetmiş gibi sunuyor. Ai kamera diye altını çize çize pazarlıyolar. Ayrıca zaten bence 100X kameralar falanda işin yine pazarlama ve şov kısmı biraz. Günlük kullanım senaryosunda bence hiçbir işine yaramayacak bi özellik. Ay fotoğrafı falan çekip uuu demekten başka bi işe yaramıyor. (Ay'ı çekip napacaksam) O yüzden bence ideali max 30X. Onun dışında doğala gerçekliğe en yakın fotoğraf kareleri istiyosan bunu bence şu an için en azından birebir olmasa da en yakın sunan iphone. Diğerlerine göre gerçeğe daha yakın renkleri ve çekimleri o sunuyor malesef..
0 Likes