Resolved! Solved

Original topic:

S24 ULTRA BAYARTA

(Topic created on: 06-11-2025 08:49 PM)
479 Views
MuhammedCaferCOŞKUN
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkese Selam. Forumda daha önce cihazımın bataryası ile paylaştığım sorunları anlatmıştım.

İyileşme olmadığı için cihazımın bataryasını değişime gönderdim. Orijinal batarya değişiminden sonraki memnuniyetsizliğimi ekran görüntüsü ile anlatmak isterim.

image

S24 ULTRA İLE BU ŞEKİLDE BATARYA PROBLEMİ YAŞAYAN VARMI?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Hocam tek çözümü var yapay zeka mı batarya performansı mı buna bir an önce karar verip Downgrade sürüm düşürme yapacaksınız ben yaptım rahatladım

View solution in context

0 Likes
19 Comments
winner1337
Expert Level 1
Galaxy S
3 dk da 5,3 harcaması cok fazla
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam belki format denenebilir, 0 bataryanın böyle kötü performans vermesi normal değil, ne kadar oldu değişeli?
Galaxy S
2.5 - 3 hafta kadar.
Format batarya değişiminden önce yaptım.
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Önerim google'ı devre dışı bırakın chrome'u değil, kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın, derin uyku moduna alın, ekranı qhd'den fhd'ye alın, eğer rahatsız etmiyorsa 60hz de kullanın, konum, bluetooth, nfc gibi ayarlar kapalı olsun kullanmadığınız da, güç tasarrufunu açın.
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Şebeke zor çeken yerde ise normal wifi ile aldıysan berbat😊
0 Likes
Galaxy S
Şebekem genelde çekiyordu.
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Şebeke çekiyor da onun değerleri var. Full çeken yerle az çeken yer **bleep** ediyor.😊
0 Likes
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Servisler pilim hızlı bitiyor deyince yaptıkları tek şey batarya değişimi ama 1-2 yıllık cihazda batarya problemi olmaz genel olarak yazilimsal olduğunu anlayamayacak kadar kapasitesizler
0 Likes
Galaxy S
Öneriniz varmı peki
0 Likes