cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Türkçe dil paketi hala gelmemesi hk.

(Topic created on: 08-12-2024 05:42 PM)
132 Views
coralcreative
Active Level 2
Options
Galaxy S

Ai serisi telefonları olanlar için hala Türkçe dil paketi gelmedi fakat yeni telefonları hemen lansman yaptılar. Gerçekten yalan söylemeyi bırakın çok yakında diye... s24 serisi alarak paramızı çöpe atıyoruz resmen!

13 Comments
laborant1271
Active Level 4
Galaxy S
Biraz sabır biraz sabır diyerek oyaliyorlar bencede işin daha kötüsü de ne biliyor musunuz satıcı firmaların sırf telefonlar satılsın diye ilk baş onların söylemesi neymiste hemen çok yakında Türkçe gelecekmiş demeleri
coralcreative
Active Level 2
Galaxy S
Maalesef hep bir uydurma pazarlama taktikleri Nisan ayından beri yazıyorum artık samsung Türkiye cevap vermiyor...
laborant1271
Active Level 4
Galaxy S
Bence hiç kendinizi yormayın zira onlar yine bildiklerini yapacaklar
doğankestel
Active Level 3
Galaxy S
bixby'yide oyle diyerek sattılar. samsung türkiye konusunda çok umursamaz. telefonları nasıl olsa satılıyo. birçok firmanın türkiye pazarından çekilmesi samsung a yaradı.
coralcreative
Active Level 2
Galaxy S
Gerçekten bazen ihtiyacım olan klavye çeviriyi kullanmak istiyorum fakat maalesef Türkçe dil paketi olmadığından dolayı kullanamıyorum, kullanamıyoruz.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Evet sırf bu yüzden eski Samsung klavye ile ai birleşim paketi kullanıyorum Samsung internette ai mükemmel ama çeviri olmadığı zamanda eski paketteki eklentiyle kullanabiliyorsun Google cevirilisini
coralcreative
Active Level 2
Galaxy S
Alternatif çeviri uygulamam var Ai olarak onları kullanıyorum.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yani sizde araştırmadan almasaymıssınız açıkçası ai yeni çıktı her dilde olacak diye bir durum yok ki geçen ay Samsung İnternete ceviri paketi geldi canlı video ve sayfa cevirisi Ai ise kullanıldı lansmanda Türkiye ceosu kullandı hatta.
0 Likes
coralcreative
Active Level 2
Galaxy S
Telefonları araştırarak alıyorum ve uzun süreli kullanım sağlıyorum. Samsung note serisi telefonum vardı 2019 dan önce olduğu için artık yazılım güncellemesi yapmıyordu. Samsung a bana şuan dil paketi yok çok kısa sürede gelecek diye bildirdiler ve herkese öyle yapıyorlarmış. Eskiyi verip yenisini aldım o yüzden Baska marka alternatifim olmadı. Samsung note ve S serisi telefonları dışında işlemcisi iyi olan serisi yok maalesef diğerleri çöp diyebilirim. ☺️