BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar, şimdi sizlere yeni keşfettiğim bir özelleştirme ayarını göstereceğim. Öncelikle Ayarlar>Bildirimler>Bildirim Açılır Pencere Stili>Edge Aydınlatma Tarzı menüsünden bildirim tarzınızı değiştirebilirsiniz, üstelik renk ayarı vb. Detayları da isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Samsung, işte bu yüzden sana bayılıyorum 🌟.
8 Comments
emirhan1010
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Bu çok eskiden beri var
BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Hangi sürümle ve seri ile geldi bilmiyorum ama ben henüz keşfettim ve güzel olmuş baya
BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Evet aktif olarak kullanıyorum ama rengine dokunmuyorum. Çunkü yardimci oluyor renk. Otomatikte biraķtım, misal whatsapp yeşil renkte youtube kırmızı renkte mesajlar mavi renkte geliyor. Ekran kapaliyken bile çıkan renkten bildirimin nerden geldiğini biliyorum. Muazzam bi gorsellik. Ama edge kenarlarda daha nefis duruyordu bu. Misal s9-s10 serisi mesela. Yüzustü koyduğunda da ekran tamamen kapanmadigi için ayrica bir şhow yapıyordu telefon😃 üstelik şimdi aklima geldi s9da yuzustuyken arama geldiginde bir animasyon çıkarıyordu. Telefonun etrafınsa rengarenk bir animasyon çıkıyordu, ışıldıyordu telefon çok tatli gozukuyordu duygulandım 😂
BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Hocam ciddimisiniz ya S9'dan beridir geliştirdiklerine çok şaşırdım şuan 😂 Çok iyi 🔥
BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Tabiki s9dan beri var ve bu ozellik genelde edge ekranlar için. Onda daha hoş gözüküyor. Kavisli oldugu icin ekran yuzustu birakinca kenarda cikan o effect kapanmiyor, ozellikle yüzustü bırakıyordum ben telefonu masaya 😂 samsungun tehemes uygulamasında bile bi sürü canli duvar kağıdı vardi buna benzeyen edge kenarlari aydınlatan. 9 rakamı vardi mesela ben uzun sure kullandım. Amoled siyah arka plan 9 rakamı ve etrafinda renkli donen şerit 😃 işte herkes gelip gecerken telefonun ekranını acıp izleyip gidiyordu, oyuncaga cevirmislerdi telefonumu 😂
YunusG
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago (Last edited 3 weeks ago ) in
Galaxy S
One UI 1'den beri var. Galiba ondan önce de olabilir.
yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Bu baya eski ya bende A10 vardı 2019'un en düşük modellerinden olmasına rağmen onda bile vardı.
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Vardı zaten yeni keşfetmiş olman güzel 😊