xerayy
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago (Last edited 2 weeks ago ) in
Galaxy S
Herkese merhaba.
Samsung S24+ kullanıcısıyım. Quick share ile Windows 11 masaüstü bilgisayarıma veri aktarımı yapmak istiyorum. Bilgisayarıma bağlı TP-Link bluetooth adaptörü kullanıyorum.
Cihazları eşleştirme konusunda problem yaşamıyorum. Fakat cihazlar birbirine bağlanmıyor. Telefonumda bağlanılamadı uyarısı alıyorum.
TP link sürücü yazılımını değiştirerek problemi bir günlüğüne çözdüm. Fakat sonraki gün tekrar aynı problemi yaşamaya başladım. Cihazlar birbirini görüyor fakat telefonda bağlanamadı uyarısı alıyorum.
Cihaz izinlerini herkes olarak ayarlı. Adaptör ile telefon yakın mesafede. Bilgisayarıma bağlı başka cihaz yok.
Kullandığım adaptör TP-Link UB500
3 Comments
oguzhanreda
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Bende de aynı durum yaşanmıştı bi kaç ay önce fakat şuan bir sorun yok ama benim tavsiyem bilgisayar ve telefon alışverişi için SamsungFlow kullanabilirsiniz hocam.Ekran yansıtma vb özellikleri de var.
xerayy
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Quickshare oldukça pratik geldi ve hoşuma gitti. Daha önceden shareit kullanıyordum. Fakat uygulama reklamları çok can sıkıcı hale gelmeye başladı. Quickshare keşfettikten sonra kullanmaya karar verdim. Aslında telefondan bilgisayara veri atmam da şu ana kadar problem olmadı fakat bilgisayardan telefona veri aktarımı yapamıyorum. Bluetooth bağlantısı kurulamadığı için bilgisayar telefonu görmüyor. Bir yerlerde yazılımsal problem var gibi görünüyor fakat çözemedim
User26228
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
aynı problemi yasıyorum