Ybnrs
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24+ kullanıcısıyım, one ui7 yüklediğimden beri, cihazda ısınma sorunu yaşıyorum.
Çözümü olan var mı ? Bir uygulama yada bir özellik açık olduğu için mi ? Yapıyor bunu. Yoksa sizlerde de aynı mı ?
Bayram da aşırı ısınma sebebi ile Google haritaları açamadım. Cihazınız aşırı ısınmıştır, soğumasını bekleyiniz uyarısı yüzünden 20 dakika boyunca beklemek zorunda kaldım.
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
EmirhanA34
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy S
İnstagram hem çok şarj yiyor hemde çok ısıtıyor telefonu bende de aynı dün geldi one ui7
Yucifer999
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy S
Merhaba. Aynı cihazı kullanıyoruz ve ısınma problemi yaşamıyorum. Instagramda bir ara sorun vardı ama uygulama güncellemesiyle sorunu giderildi. Diğer arkadaşların dediği gibi uyku moduna almıyorum instagramı, ekran QHD olarak kullanıyorum ve 120 hz adaptif. Hiçbirzaman güç tasarrufuna almıyorum cihazı. Şuana kadar 1 kere bile cihazı sıfırlamadım. Batarya süresi olarakta memnunum. Tavsiyem uygulamaları güncellemeniz ve pil bölümünden hangi uygulamanın nekadar batarya kullandığını takip etmeniz. Arka planda çalışan bir uygulama cihazı yoruyor. Apk indirip kuruyor musunuz herhangi bir siteden?
Adanaliisot
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday (Last edited Friday ) in
Galaxy S
Tab s10 plus kullanıyorum ve aynı sorundan muzdaripim . Ui 6.1.1'de hiç ısınmadan tabletim ui 7'de basit bir yt videosunda bile ısınıyor. Defalarca wipe cache yaptım ve home csc ile rom attım ama kesinlikle düzelmiyor. Hayi işlemci kaynaklıdır belki diyecem ama devcheck ve başka uygulamalar ile ölçüsünde sürekli düşük frekanstalar . Yani sorun kesinlikle samsungun beceriksizliginde
Not : instagram kullanmıyorum ama yine de böyle.
Not : instagram kullanmıyorum ama yine de böyle.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »