cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus Pubg Mobile

(Topic created on: 05-23-2024 10:11 PM)
679 Views
alpglrr
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar iphone 14 de pubg oynarken oldukça akıcıyken s24 plus da da 90fps vermesine rağmen 14 kadar akıcı değil neyden kaynaklı olabilir ?
0 Likes
5 Comments
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Enteresan, ben s23le 120fps çok akıcı bi şekilde oynuyorum. Güç tasarrufu açıksa kapatın, storeden "oyun eklentileri" adlı uygulamayı indirip açın, açılan yerde perf z adlı modülü indirin. Oyuna girip fpsinize bakın, eğer orads 90ı veya 120ye alırsanız 120yi görüyorsanız durum daha da garipleşir. Eğer görmüyorsanız ekran hzsini kontrol edin. Eğer hala 60da takılı kalırsa gaming hubtan performans moduna alın.
alpglrr
Active Level 4
Galaxy S
Standart 90-120 alıyorum onda problem yok gayet akıcı zaten ama iphone de extra bir pürüzsüzlük var siz de iki cihaz ile yan yana denerseniz muhtemelen **bleep** edersiniz
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Fırsat bulursam deneyeceğim hocam. Ama beklerim yani mümkün
Galaxy S

Hocam yeni exynoss larda gpu tarafında samsungun amd ile iş birliği yaptığı xclipse gpuları kullanılıyor xclipse gpuları sadece vulkan apı lerini destekliyor yani mesela opengl es bir oyunda angle denilen opengl kodunu vulkana çeviren bir yazılım kullanılıyor bu da performans kayıplarına neden olabiliyor (Exynos 2400 ve 1480 de opengl desteği geldimi bilmiyorum da)

pubg mobile opengl bir oyun o yüzden kasma olabilir pubg new state de vulkan desteği vardı belki o oyunda kasma yaşamassın hocam 

FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
İPhone fanı değilim ama bu konularda iyi gerçekten 60fps vermesine rağmen çok akıcı bende gözümle gördüm