cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus Pil Sağlığı

(Topic created on: 08-16-2024 11:50 AM)
58 Views
alpglrr
Active Level 3
Options
Galaxy S

Tam 7 aylık cihaz sizde durumlar nedir

image

7 Comments
Seftin
Active Level 3
Galaxy S
Nereden bakılıyor bu bilgilere
alpglrr
Active Level 3
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetlerini arıyorsunuz Smart Tutor uygulaması üzerinden bağlantı kurulup bakılıyor
Galaxy S
Güzel bence
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Güzel. Anormal bir düşüş yok gibi. Ben de bu hafta kontrol ettirdim telefonu alalı 1 yıl + 1 ay oldu 300 döngüde sağlık 100 çıktı
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Hayatım boyunca samsung kullanmış biri olarak bir kaç aydır ilk defa iPhone kullanıyorum. Ben pil sağlığımı görebilmeyi istemezdim. Çünkü pil sağlığı her düştüğünde bi can sııkıntısı yaratıyor bi moral bozuyor. Görmüyoken inan daha mutlu oluyosun. Çünkü atıyorum pil sağlığının 100 olmasıyla 95 olması arasında çok büyük bi farkk yaratmadığı için kullanırken bunu hissetmeye biliyosun. Ama gözünle pil sağlığının düşüşünü izleyince gerçekten can sııkıyor. O yüzden şeyi anlamıyorum samsung kullanıcılarının bir çoğu pil sağlığı özelliğinin iPhone'da ki gibi telefonlarına gelmesini çok istiyor. Bence gerçekten görmemek daha iyi. Can sııkmaktan başka bi işe yaramıyor
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Çok haklısınız.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Gerçekten gereksiz geliyor bana. Pil sağlığı 85-90 seviyelerine düşmediği sürece kullanırken düştüğünü doğru düzgün hissetmezsiniz bile. Yıllarca birçok samsung modeli kullandım bi kere merak edip pil sağlığımı sorgulamadım