cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus Ekran Sararıp Titriyor

(Topic created on: 04-28-2024 07:12 AM)
468 Views
cagribey
Beginner Level 5
Options
Galaxy S
5 Şubat 2024 tarihinde S24 Plus'ı kullanmaya başladım. 18 Mart tarihinde cihazın ekranı ekte göreceğiniz videodaki gibi oldu. Samsung yetkililerine olayı bildirdim. Uzaktan bağlanarak ana ekran kamera vs ayarlarını sıfırladılar. Kendim daha sonra sıfırlayarak telefonu tekrardan kurdum. Daha sonra içim rahat etmedi. 5 Nisan tarihinde Antalya'da bulunan yetkili servise götürdüm. Orada sizin sıfırlamanızla bizimki farklı oluyor. Biz de sıfırlayalım teste sokalım dediler. Herhangi bir sorun olmadığı söylendi. 26 Nisan akşamı telefonuma bildirim geldi. Yine videodaki gibi oldu ekran... 27 Nisan'da yine aynı servise götürdüm. Şu an incelemedeymiş tabi ki mesai bitiyor herhangi bir bilgilendirme yok. Müşteri hizmetleri incelenmiş herhangi bir sorun yok diyor. Videoyu gösteriyorum. Telefonda kılıf var. IMEI gözükse iyi olurdu diyorlar. O an o mu aklıma gelecek? İnandırmak için yanımda Samsung yetkilisi mi gezdireceğim? Ayrıca size bunu kanıtlamak için değil anlattığımı görsel olarak sunmak için çekmiştim. Madem herhangi bir sorun yok neden tekrar aynı ekran donmasını ve titremesini yaşadım. Telefonun değişmesini talep ediyorum. Açıklamalar ve tutum akıl tutulması gibi... Sizin de görmenizi istedim arkadaşlar...

10 Comments
NGXL
Active Level 7
Galaxy S
S24 serisinde ilk fabrikadan çıkanlarda böyle problem var. Şu anki s24 serisinde yok ama ilk telefonlardan birisi gelmiş
Muhtemelen
cagribey
Beginner Level 5
Galaxy S
Muhtemelen dediğiniz gibi çıkar çıkmaz almıştım...
darkex
Active Level 10
Galaxy S
bende düz s24 var cıktıgı gün aldım 1 tane sorun yaşamadım sanırım şans işi
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy S
Selam!

Bir fotoğraf veya obje düzenleme yarışı yapıyorum. Seçtiğin bir fotoğrafına renk kat (yani düzenleme yap) Ve bu yarışmama harika fotoğrafınla katıl!

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/Great-Creativity-2024-Etkinliği-ATC-Galaxy/td-p/1...
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Titriyor dediğiniz siyah cizgilerse onlar Pwm karartmasi

Sararma ise donaninla alakalı eğer filtre acmadiysaniz ki sıfırladım dediğiniz için mümkün değil. Ya yenisini talep edeceksiniz yada iade başka şekilde sorunu cozerler mi bilmiyorum
yakup
Active Level 10
Galaxy S
Tüketici mahkemesine şikayet bulun
Galaxy S
Değişim isteyin o cihaza. 6 içerisinde sorun çıkan cihaz ayıplı sayılır değişim yapılması gerekir. Değişim isteyin kabul etmezlerse e devletten başvurun Değişim istenmeseni talep ediyorum diye başvuruda bulunun
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Geçmiş olsun iade isteyin derim ben de aynı cihazdan almayı düşünüyordum Samsung almaktan çekimser oldum iyice sürekli sorun yaşıyor insanlar
cagribey
Beginner Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederiö hatta değişimden ziyade iade isteyeceğim
0 Likes