Original topic:

S24 Plus şarjım su gibi akıyor, Samsung destek vermiyor

(Topic created on: 09-23-2025 07:40 PM)
270 Views
Xantern
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar. S24 Plus cihazımı ön siparişte aldım. O zamandan beri kullanıyorum. İlk günden beri devam eden bir batarya sorunum var. 2-3 saat ekran süresi alıyorum. Telefon düşük güç modunda, FHD+ kullanılmasına ve oyun oynanmamasına rağmen. 

Şarjım su gibi akıp gidiyor. 1 günü çıkarmıyor. Durduğu yerde batarya bitiyor. Samsung'a yazdığımda şunu yap bunu yap dedi. Saçma sapan şeyler söyledi. Arka planda uygulamaları açık bırakıyor olabilirsin falan. Öyle bir şey yok. 

Olmayınca teknisyene yönlendirdi, telefona uygulamayla bağlanıp baktılar. O da bir şey göremeyince Members üzerinden başka bir yere gönderildi. 

Sürekli başka yerlere gönderilmekten bıktım. İstediğim şey batarya değişimi. Çok işlevsiz bir destek sistemi olduğunu deneyimledim. Batarya değişimi yapmamak için 40 takla atılıyor.

image

image

image

21 Comments
Kεηαη
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz ne kadarlık
Xantern
Active Level 3
Galaxy S
Ne olarak? 256 GB ROM, 12 GB RAM modeli.
0 Likes
Kεηαη
Expert Level 5
Galaxy S
öyle değil yenimi aldınız yoksa eskimi
Xantern
Active Level 3
Galaxy S
Yukarıda yazmıştım... Ön siparişte.
0 Likes
Kεηαη
Expert Level 5
Galaxy S
cihazın ne kadarlık olduğunu yazmamışsınızkı 1 aylık mı 1 senelikmi onu diyorum
Xantern
Active Level 3
Galaxy S
Ön siparişte aldım diyorum ya hocam. Çıktığı günden beri kullanıyorum yani. 2024 başı.
falconn
Active Level 2
Galaxy S
Müşteri hizmetlerine bağlanın, cihazımı teknik servise göndermek istiyorum deyin.Cihazla beraber sorunun ne olduguyla alakalı ayrıntılı bir yazıyı da yanında gönderin
0 Likes
Xantern
Active Level 3
Galaxy S
Cihazı gönderemem işte kullandığım için. Gidip parasını ödeyip batarya değişimi yapacağım mecburen. Samsung ürününün arkasında durmuyor çünkü.
0 Likes
falconn
Active Level 2
Galaxy S
Samsung ürünün arkasında duruyor ama siz servise göndermek istemiyorsunuz.Teknolojik cihaz diye hatalı olmayacak diye bir şey yok ama hatayı tespit etmek için servisin bakması gerek.Siz de bu süreçte yedek bir telefon bulup idare edebilrisiniz, çok uzun sürmüyor zaten servis işlemleri.