Original topic:

S24 Pil

(Topic created on: 04-15-2026 09:27 PM)
272 Views
MehmetS24
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Gün boyu dışardaydım mobil verinin iyi çektiği bir yerdeyim ve görüyorsunuz sonuç rezalet ötesi. Yanında powerbank olmadan dışarı çıkamazsın çünkü hiç güven vermiyor telefon. Telefon kapalıyken arka planda ne yapıyor bilmiyorum ama işime yaramayan çoğu şeyi kapattım fakat hala pil tüketiyor.
10 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Belki daha önce performansı iyiydi bilmiyorum ama ben asla düz model almadım nedense hic sevemiyorum düz modelleri
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Ben küçük ekran seviyorum ondan dolayı iyi performansı falanda iyi ama pil konusunda berbat ötesi.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Pilden dolayı diyorum zaten pilleri küçük pişman ediyor. İphone düz modellerde böyle pil konusunda berbat
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
İphone düz modelleri bunun kadar değil. Kuzenim aktif olarak İphone 15 kullanıyor onun telefonun pili benimkine baya **bleep** atıyor. Bende geçmeyi düşünüyorum ona.
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Bendede aynı durum mobil verı acık olunca sebepsiz guc tuketıyo ekrani açmaya cekınıyom bıde sebeke cekmeyınce yazılımsal bır sey S21fe kullanıyom uygulama tuketımlerınden bağımsız cok guc harcıyo
0 Likes
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Gerçekten mobil veri bitiriyo ya 3-4 saat dayanıyor wifi ile 6 saat en az veriyor.
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Hıc sorma crome ve samsung İnternetten film ızlıyım dedim ıkısde saate yuzde 15 tukettı tık tok bıle o kadar tuketmıyo bende kı zaten tık tok yuzde 15 cıvaı tuketıyo ama genede fazla bu oranlar film izlemek bule sarjı su gibi goturuyor
Sıradanbiri
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bende de durumlar sizinki gibiydi şimdi bazı sebeplerden dolayı telefonu serviste sıfırladılar ve şuan çok iyi bir ekran süresi aldım. Ayrıyetten sabah saat 9'dan akşam 19:00'a kadar dışarıdaydım. Ekran 120hz, konum açık, mobil veri açık olacak şekilde (evde de aynı herhangi bir ayar kapatmadım). Not: Dışarıdayken biraz youtube harici telefonu kullanmadım.1776282294322.jpg
0 Likes
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Gerçekten güzel süre vermiş.