Original topic:

S24 One 8.5 soruları

(Topic created on: 3 weeks ago)
291 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Guncelleme taze oldugu icin belli başlı her zamanki gibi sorunlar var 

Ekran yenileme kararsızlık Hz stabilitesi yok çoğu zaman 120hz kalmaya çalışıyor buda pili ciddi anlamda sömürüyor 

Kilit açarken animasyon goster parmak izi animasyon hata var bu tuş işlevsiz 

Parmak izi ekranında kilit aşarken, animasyon göster yazıyor 

Ekran yazi fontları cok fazla kucultulmus 

Sizlerin gördüğünu sorunlar varsa yorumlara yazın hepsini toplu olarak iletelim Bir sonraki güncellemede tum sorunları hızlı çözme kavuşturalım ben hataları buldukça düzenleyeceğim 
17 Comments
SY34
Active Level 8
Galaxy S
Selam bende hızlı gidiyor 'oda normal gaiba ' yeni yaptık diye gaiba 'umarım düzelir bi kaç güne yeni şarja takıcam mesela 🙏 😊s 24+ cihaz
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Büyük çaplı güncellemelerini kronik durumu bu sistem deki tüm veri sıfırlanıyor kullanıcı bilgileri bir kaç hata da var bu yüzden pil kullanımı yüksek bir sonraki güncellemede sorunsuz bir one 8.5 deneyimi yaşayacağız 😊
0 Likes
SY34
Active Level 8
Galaxy S
İnşalah umarım 'bişey söylmek istiyorum bu geçici durum demi düzelir demi 🙏
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Düzelecek bir sonraki güncelleme güvenlik yaması olucak hata düzenlemeli olucak 😊
SY34
Active Level 8
Galaxy S
İnşalah ama ' ne zaman gelirki bizlere uzarmı ki sence tahmini'n🙏😊
0 Likes
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Tiktoktan bildirim gelirken böyle normalde baloncuklu gelirdi şimdi eski android telefonlar gibi yukardan kocaman bildirim geliyor ve üstüne baloncuk geliyor yani iki kere bildirim gönderiyor o buglu şuan. Ondan sonra Quıck Panel kasıyor bende onu düzeltmemişler. Birde ana ekranda uygulama klasöründe bir uygulamaya girmek istediğimde açar açmaz girmiyor tek tıklayınca uygulamayı çalıştırmıyor böyle yarım saniye-bir saniye beklemem lazım tekte açması için animasyonun bitmesini bekliyor heralde.Niye böyle birşey ayarlanmış bilmiyorum kasma donma olursa kullanıcı hissetmesin diye yapmış olabilirler ama çok rahatsız ediyor beni. Onun dışında telefonda animasyonlar düzelmiş. Kasma falan yaşamadım. Kamerası aynı, çoğu şey aynı çokta bişey olmamış.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Baloncuk bildirimleri açabilirsiniz Ayarlar 》bildirim 》 gelişmiş ayarlar 》 yüzen bildirim tıklayın tekrar ayarların güncellemeyi nasıl yaptınız geldiği gibi yüklediniz mi ?
0 Likes
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Evet geldiği gibi yükledim.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonun verilerini yedeğini alıp sıfırlaman gerek
0 Likes