Resolved! Solved

Original topic:

S24+ Kamera Sorunu.

(Topic created on: 10-31-2024 11:06 PM)
1226 Views
Fatihz
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, 

Sorunumu aşağıda ifade ettim, benzer bir sorun yaşayan var mı?

İlk günden beri S24+ ile çektiğim fotoğraflarda telefon otomatik düzeltme yapıyor.

50MP, akıllı optimizasyon minimum.

Otomatik düzeltme o kadar uzun sürüyor ki, bazen saatler sürüyor.

image

Üstte gördüğünüz gibi, 1 saat olmasına rağmen düzeltme devam ediyor. Bu süre zarfında mesela fotoğrafı WhatsApp ile göndermek istersen fotoğraflar arasında göremiyorsun, telefonu kapatıp açsan bile bu mümkün olmuyor.

Kamera ayarlarını sıfırladım, Galeri ayarlarını sıfırladım hatta Samsung destek telefona bağlandı ayarları kendileri yaptı, yok.

12M ile fotoğraf çekince kısmen sorun olmuyor da madem öyle ben bu telefonu neden aldım? Saçmalık.

Ayrıca, klasik pil sorunu. Telefonumda oyun oynamıyorum, hatta telefonda oyun bile yok. Günlük elimde kaldığı süre de az ancak en fazla bir gün yetiyor, en fazla.

Özetle, Samsung'un flagship serisi diye aldık, perişanlık. Kamera performansı, cidden sinir bozucu artık. Bekledim kamera güncellemesi, galeri güncellemesi gelir diye ancak, gelen giden sonucunda çözüm yok.

Özetle arkadaşlar, benzer sorun yaşayan çözen veya çözemeyen varsa, yardımcı olursa sevinirim :)
Resolved!
meteA35
Active Level 8
Galaxy S
Bendede oldu sonra geçmişti nasıl geçtiğini hatırlamıyorum ama hafızayı temizleyip ve galeri uygulamasının ombellegibi silmeyi deneyin
0 Likes
Fatihz
Active Level 2
Galaxy S
Galeri uygulamasının verisini sildim, güncellemeleri kaldırdım hepsini denedim, sonuç vermedi. Dediğim gibi, Samsung Destek uzak bağlantı yaptı, onlar da denedi yok yine olmadı.
0 Likes
meteA35
Active Level 8
Galaxy S
Kamera ayarlarini sıfırlamayi deneyin1730407586439.jpg
0 Likes
Fatihz
Active Level 2
Galaxy S
Denedim onu da 😊. En son ya telefonu sıfırlayacagım ya da servise götüreceğim.

Yukarıda söylediğim gibi bunun donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum, bu nedenle sanıyorum servise götüreceğim.
0 Likes
meteA35
Active Level 8
Galaxy S
Büyük ihtimalle donanımla ilgili bende yaşamıştım aynı sorunu başka kişiler daha yaşamış yarını bekleyin olmadı servise gidersiniz
0 Likes
Fatihz
Active Level 2
Galaxy S
Benzer sorunu yaşayıp çözüm bulan veya başka bir aksiyon alan varsa çok iyi olur, bakalım.
0 Likes
meteA35
Active Level 8
Galaxy S
Şikayet varda görmüştüm ama çözüm göremedim
0 Likes
Fatihz
Active Level 2
Galaxy S
Evet, ben de orada görmüştüm 👍
0 Likes
llgngr
Active Level 7
Galaxy S
eger cihazi 0 ile degisim yaparlarsa onerim s24+ i satip s25 serisini beklemeniz internetteki dedikodulara gore s25 serisi fe versiyon haric snapdragon ile beslenecekmis
0 Likes
Fatihz
Active Level 2
Galaxy S
S25 çıkınca ona geçeceğim zaten, bu defa mutlaka arastırırım tabi.
0 Likes