Original topic:

S24 Haziran Ayı Yaması

(Topic created on: 06-16-2025 04:57 PM)
241 Views
-bekir-
Expert Level 5
Options
Galaxy S
 
image
 
S24FE ye 1 GB geliyor bize 300mb umarım pil saglıgını görmeyide getirmislerdir artık.
7 Comments
MelihS24Ultra
Expert Level 2
Galaxy S
1gb gelen güvenlik yaması değildi, hata düzeltme güncellemesiydi(hiçbir şey değişmedi) bufün yarın bizede haziran güvenlik güncellemesi gelir
Yasin_22
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bize bu cumaya kadar haziran yaması gelecek 300-350 mb arası gibi birşey
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim gerçekten sabah bu güncellemeyi gördüğümde o kadar sinirlendim ki az kalsın şeytana uyup telefonunu paramparça edecektim o derecede sinirlendim çok ciddi söylüyorum. Yani Samsung'un güncelleme politikası nasıl çalışıyor bilmiyorum ama s24 gibi iyi bir telefon, iPhone 15'e kafa tutabilecek kadar güçlü bir telefona nasıl hata düzeltmesi güncellemesini veremezler. Aslına bakarsanız bazı ülkeler 1 GB'a yakın bir güncelleme aldı fakat bunu Türkiye'ye hala yayınlamadılar ve yayınlayamadıkları gibi tekrardan ikinci kez boş bir yama gönderdiler. Bari Haziran güncellemesiyle onu birleştirip yayınlasalardı da kullanıcılarını memnun etseydiler, ama yok Samsung neden bunu yapsın ki. Benim gerçekten kararım kesin ne kadar kısıtlı yazılım olursa olsun, gerekirse iPhone 11'e bile geçerim ama birdaha ömrümün sonuna kadar Samsung'un bir çöpünü bile almam bu kadar da büyük konuşuyorum.
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
S24 zaten 2 kere hata duzeltmesi aldi ui7'den sonra . 24fe ise ilk kez aldi .
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Dostum güncelleme hata düzeltme değil samaungun sitesine girip bakabilirsin ikiside değil ikiside yalandan güvenlik güncellemesi ama yersen.
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Bakin iki tane gelmis1750089685177.jpg
s23avpd
Active Level 5
Galaxy S
s23 de alamadı hata duzeltme