cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Hat Problemi

(Topic created on: 05-27-2024 03:43 PM)
611 Views
JO-JE
Active Level 1
Options
Galaxy S
2 ay önce satın aldığım S24+ cihazımda çift sim kullanmaktayım. Son zamanlarda 2 hattımda da şebeke sorunu yaşıyorum. Yukarıda 4.5G ve Mobil sinyali var görünüyor ancak internete giremiyorum. Uçak modunu aç-kapat yapınca sorun çözülüyor. Sizlerde de oluyor mu?
13 Comments
gorky83
Beginner Level 2
Galaxy S
Bende de benzer sorun. Cift simli oldugu icin mi bilmiyorum. Benim de cift sim. Ben 3gye dusurup 4.5gyi acarak sorunu cozuyorum ama buyuk problem.
JO-JE
Active Level 1
Galaxy S
Sizde de aynı cihaz mı var? Eğer öyle ise yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapın
0 Likes
gorky83
Beginner Level 2
Galaxy S
Evet s24 plus
0 Likes
JO-JE
Active Level 1
Galaxy S
O zaman ya S24 cihazlarda böyle, ya da yazılımsal sorun var. Yabancı form sitelerinde de bundan bahşedilmiş. Umarım yakın zamanda çözülür
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlardan mobil ağ ayarlarını sıfırla yapın, telefonu kapatıp açın, büyük ihtimalle düzelecektir...
0 Likes
JO-JE
Active Level 1
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim ama bu dediğinizi yaptım, telefonu sıfırladım fakat yine çözülmedi. Sizin hatrınıza tekrar yaparım :)
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy S
Cihaza yeni güncelleme geldiğinde modem güncellemesi de olabiliyor bu yüzden ağ ayarlarını sıfırlamak yararlı olabiliyor, bende s24 plus kullanıyorum vodafone ve turkcell çift hat ...
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Techmo adında bir YouTube yayıncısı Exynos işlemcili S24+ ile Snapdragon işlemcili S24+'ı karşılaştırıyor. Bu süreçte cihazların mobil veri performansını da ölçüyor. Ben de bir S24+ kullanıcısı olarak sorununu doğruluyorum, Exynoslarda var bu durum.