cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Hücresel Veri

(Topic created on: 06-18-2024 10:12 PM)
139 Views
Sublation
Active Level 4
Options
Galaxy S
Sevgili S24 ve S24+ kullanıcıları,
Ben artık telefonumu hücresel veri ile hareket ettiğim esnada kullanırken telefonun bir baz istasyonundan diğer baz istasyonuna bağlanmasını beklemekten yoruldum. Amiral gemisi diye telefon alıyoruz ama 10 saniye beyin donuyor, telefon "ha A mahallesinden B mahallesine mi geçtik bi saniye baz istasyonuna bağlanıyorum" diyip bekletiyor. Sosyal medya kullanırken akışta aşağıya inerken böyle oturup bekliyorum. Bu Exynos işlemcinin sorununu güncelleme ile çözsün artık Samsung. Bana öneriler yazacaksınız muhtemelen ağ ayarlarını sıfırlamak vs. gibi ama bu yöntemleri insanlara öneren biriyim ben zaten. Dolayısı ile bir an önce aksiyon alınmasını rica ediyorum.
9 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sublation,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

Galaxy S
Bende de s24 plus var kullanıyorum yeri geliyor dışarıda da yoğun kullanımım var ama dediğiniz gibi hiç rast gelmedim tuhaf 🫤
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S24-Exynos-2400-network-issue/td-p/16011365
Buyrun yurt dışı Members'ta paylaşılan gönderiyi okuyun.
0 Likes
Galaxy S
Dostum okumama gerek yoktu aslında ama saygısızlık olmasın diye baktım lakin buradaki konu 4g ile 5g arasında ki farkı söylemişler ağ takılması vb. Bir ibareler yok ayrıca burada 5g daha olmadığından ağlar arası takılma olma ihtimali az ha seninkini şöyle özetliyorum bulunduğun bölgeden kaynaklı olabilir 👍
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
İstanbul'un ortasında yaşıyorum bu problemi. M2 metrosunu ve İstanbul'u hiç biliyor musun bilmiyorum ama önceki telefonum sinyalin ulaşılabilir olduğu anda bağlanıp erişim sağlıyordu. S24+, 2G ibaresi gösterip erişim sağlamıyor mesela. Mecidiyeköy'den Çağlayan'a geçtiğimde de sinyalde takılmalar yaşıyorum.
0 Likes
Galaxy S
Evet biliyorum İstanbullu olabileceğini de tahmin ettim açıkçası 😊 bu operatörler bazı bölgelerde gerçekten sıkıntı göbeğinde olsan bile çekmiyor bu sadece telefon interneti değil ev interneti vs herşeyde geçerli istanbul koca metropol diye gözde büyük sadece içerisinde adam akıllı altyapı yok 🤷
0 Likes
Galaxy S
Emin değilim neden böyle bir sorununuz var umarım teknik ekip yardımcı olur benim başıma hâlen gelmiş değil ilginç ilk dediğim gibi
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Teknik altyapıyla ilgili bir durum olmadığından emin olabilirsiniz. Olsaydı bunun ayırdında olup ona göre paylaşım yapardım
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Yok operatör kaynaklı değil, bunun önüne geçebilmek adına hattımı da yenilemiştim öncesinde. Yanımda olan ve aynı operatörü kullanan arkadaşım da bir sorunla karşılaşmadan akıcı şekilde kullanıyordu.
0 Likes