cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Fe vs A55 Ana Kamera.

(Topic created on: 10-08-2024 09:50 PM)
283 Views
Rbaran
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, bugün s24fe ile a55'in kamerasını karşılaştırdım. İlginç şekilde anakamerda zoom hariç birebir aynı sonuçları verdi. S24 Fe ön kamera konusunda bir adım daha önde renkler daha canlı fakat keskinlik verip cildinizi daha yaşlı gösteriyor. A55 ise ön kamerada biraz daha soluk fakat cildinizi yumuşak gösteriyor. Bu softluk yapay bir görüntü vermiyor. Ekranların parlaklık ayarını sonuna kadar açtım fakat biri 1000 nit iken diğeri 1900 nit olarak yanyana getirdim çok değişik mükemmel bir **bleep** yok sanki görüş alanı %10 gibi daha parlak. Ben ekran olarak, malzeme olarak bilhassa sadece arka ana kamerada bir farklılık göremedim. Bence a55 fiyatı ve sunduğu özelliklere göre S serisine yaklaşan bir model. Ya da pazarlama stratejisi üreticiler her sene çıkardığı modellere ufacık geliştirmeleri sunarak kâr elde etmek istiyor...

5 Comments
Galaxy S
Özellik olarak birbirlerine yakın olabilirler ama performans konsununda aynı şeyi söyleyemeyiz
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy S
A55 Kamerası başka firmanın premium cihazlarında da aynı sensör.samsung a55 kamera yazılım ve donanım olarak ciddi derecede kısıtlıdır

S24Fe her anlamda kamera da dahi olsa A55 iin çok üzerinde bir cihaz...kesinlikle kamera dahi olsa bile a55 ile S24fe kıyaslanamaz
0 Likes
Rbaran
Active Level 4
Galaxy S
Evet, elbette öyle. Ama yine de bugün gerçekten düşündüm bir 18 ken diğeri 34 fiyat olarak(256gb) bu kadar fiyat farkında değecek bir ayrıntı bulamadım.
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy S
Sizi şaşırtan her iki modelin sensörü 2 μm mikrondur tek benzerlik odur.resimdeki ayrıntı ve vizör ekrandaki görüntü benzerliği

Özellik olarak s24fe daha detaylı özelliktedir
0 Likes
Rbaran
Active Level 4
Galaxy S
Bence performans harici bir **bleep** olacağını düşünmüyorum. S24 fe ile s24 ultra arasındaki gibi keskin farkların olduğunu düşünmüyorum yine de:)
0 Likes