Original topic:

S24 Fe Sanal Yakınlık Sensörü

(Topic created on: 11-08-2025 09:55 PM)
146 Views
Tah_a
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 fe ile oyun oynarken biri aradığında aramayı açıyorum ve biryandan oyuna devam ediyorum ekran kendi kafasına göre kapanıp açılıyor telefonu kulağıma koyduğumda kapanmıyor kulağımdan çekip elime aldığımda kapanıyor kısacası kendi kafasına göre hareket ediyor bu sanal yakınlık sensörü telefonun neresinde bulunuyor tam olarak. Daha vasat telefonlar kullandım ama ilk defa böyle bi problem yaşıyorum bunun bir çözüm yolu varmıdır.

10 Comments
Galaxy S
Bende de oluyor a serisi ve s25 fe dışında fe serisinde yakınlık sensörü yok sanal yakınlık sensörü kamera görerek çalışıyor o yüzden biraz sıkıntılı çalışıyor
0 Likes
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy S
S24 fe de batarya performansini soylermisin yakinda alicamda
0 Likes
Tah_a
Active Level 3
Galaxy S
60hz ile normal kullanımda 1.5 2 günü zorlarsın ben 60hz kullanıyorum düşük seviyeli performans seviyesinde ekran sürem 5 ile 10 saat arasında değişiyor sosyal medya kullanıyorum oyun da oynuyorum 1 günü çıkarıyor şarja takıp biraz oyalandığımda iyi seviyede şarjı artıyor genel olarak memnunum ömrü uzun gözüküyor pek çok kez düşürdüm bi hasar yok
0 Likes
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy S
120 hzde kalsa ve ara sira sosyal medya birazda muzik dinlesek ortalama suresi kac saat olur
0 Likes
Tah_a
Active Level 3
Galaxy S
Fazla oyun oynamadığın sürece çok rahat 1 günü çıkarırsın günlük kullanım için oldukça yeterli bi telefon
0 Likes
Tah_a
Active Level 3
Galaxy S
5 6 saat ekran süresi ile tahmini 1.5 gün gibi birşey olur
0 Likes
Galaxy S
Ben de öyle bir şey olmuyor. S24 fe kullanıyorum..
0 Likes
Tah_a
Active Level 3
Galaxy S
Telefonu alalı 3 ay olucak 3 aydır aynı problem var bende sonradan olan birşey de değil
0 Likes
Galaxy S
Acaba güncelleme olabilir mi bilmem. Yada bir format atılırsa düzelir mi onuda bilmem ama denemek lazım..
0 Likes