Original topic:

S24 FE

(Topic created on: 07-17-2025 10:27 AM)
299 Views
Donnidarko
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bende S24 FE cihaz var. Ama ekran koruyucu konusunda uzun zamandir sıkıntı yaşıyorum. Ekranına hayalet ekran, kaliteli cam, normal ince cam koruyucu olmak üzere ne kadar koruma varsa yaptim. Ama oyle yaptiktan sonra dokunmatigi hic çalışmıyor. Acaba FE lerde mi bu sorun var yoksa bende mi böyle. Telefoncuya götürmeme gerek var mi?

7 Comments
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Bende 24 fe kullanıyorum normal bi koruma taktım şuana kadar hiç bi sorun yaşamadım
Donnidarko
Active Level 2
Galaxy S
Ince koruma camımı takılı
0 Likes
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Yani normal bi cam her telefoncuda satılan korumalardan
Galaxy S
Bizzat hayalet ekran koruyucu ve seramik kullandım. En sonunda temperli ekran koruyucuya geçtim ve hala kullanıyorum mükemmel. Sunny marka alırsanız veya zore marka temelli ekran koruyucu alırsanız iyi olur öbür markalar leke tutuyor ve parmak ekranın üzerinde kaymıyor. Temperli ekran koruyucudan başkası yalan benim için öneririm
GöKHaN37
Active Level 9
Galaxy S
Bende hayalet ekran vardı parmak izi okumuyordu onu çıkarttım nornal cam taktırdım şaun bir sorun yok
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ben değiştiririm arada ne taksam dokunmatik sorunu yaşamadım ama sadece ilk taktım kalitesiz olan klavye yazarken sorun olurdu ama dokunmatik çalışırdı şuam hangi kırılmaz camı taksam sorun yok yani hiç dokunmatik yaşamadım
0 Likes
gercekronaldo
Active Level 9
Galaxy S
ekran ayarlarindan dokunma hassasiyetini acin hocam
0 Likes