Original topic:

S24 FE pil kullanımı

(Topic created on: 07-12-2025 01:53 PM)
368 Views
ibrahimbstc
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

optimize oldu ve şunu söyleyeyim sizlere eski telefon m14 dü 6000 mah bataryası vardı ve 60 hz de kullanıyodum aod yoktu onda ve oyun oynamadan 9 10 saat süre alıyordum bu telefonda 120 hz de kullandım aod acıktı oyun oynadım pubg ve pes ve üstüne bunun mah değeri 4700 olmasına rağmen 9 saat süre vermesi beni çok şaşırttı bir günde aod ve 120 hz kapatıp oyun oynamayıo oyle test edeceö büyük ihtimalle 11 12 saatlere cıkar sürem (ek olarak iki telefondada kullanmadıgım uygulamaları 40 küsürünü derin uyku moduna aldım senk. ve konum kapalı)
18 Comments
S25_P_L_U_S
Expert Level 5
Galaxy S
Tiktok'ta hiç bu süreleri göremedim ben
ibrahimbstc
Active Level 9
Galaxy S
kötümü sende sonuçlar (ek olarak kullanmadıgım uygulamaları 40 küsürünü derin uyku moduna aldım senk. ve konum kapalı)bende
S25_P_L_U_S
Expert Level 5
Galaxy S
Bende de aynı ayarlar...
Servise de verdim sıkıntı yok dediler
ibrahimbstc
Active Level 9
Galaxy S
kaç saat ki süren
S25_P_L_U_S
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle 1752326207892.jpg1752326210990.jpg
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
4.5 saat galeri var, onun yerinde fârklı internet harcayan bir uygulama olsaydı nasıl giderdi acaba?
ibrahimbstc
Active Level 9
Galaxy S
ben insta ve tt videolarını indirip galeride izliyorum genelde ondan günlük kullanımım hep böyle insta ve tt de de aynı şekil pek bir farkı olmuyor sadece oyunlarda cok **bleep** cıkıyor
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam neden öyle birşey yapıyorsunuz çok fârk yoksa? Yani videoyu indir izle sil, indir izle sil vs vs.
ibrahimbstc
Active Level 9
Galaxy S
yok izle sil değil sevdigim videoları indiriyorum dizi editleri oluyor genelde onları hergün izliyorum oyle bazılarını cok sevdigimden yoksa instada tt de reels izledigimde oluyor hepsini nasıl indireyim ve galeride acıyorum videoyu instaya giriyorum mesaj geldiginde bakıyorum tt giriyorum wp de aynı şekil çoklu uygulama çok kullanıyorum bu sayede