Original topic:

S24 FE hala alınır mı?

(Topic created on: 11-09-2025 02:55 PM)
221 Views
OzgdmnSamsungM21
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar, şu anda kullandığım telefon M21 ve su ana kadar beni oldukça iyi idare etti ve memnun kaldım. S24 FE almayı düsünüyorum. Kullananlar telefon özellikleri (şarj, kamera, hız, işlemci, güncellemeler vb.) ve performansı hakkında bilgi verebilir misiniz ve gerçekten hala alınır mı? Teşekkür ederim

11 Comments
Galaxy S
Tabiki alınır
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy S
alınır evet performansı gayet iyi 120 fps desteği de var bazı oyunlarda sizi üzmez her şey için fazlasıyla iyidir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Düşünmeden alın derim
0 Likes
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy S
Hala alınırmı ? soruya bak😂
Galaxy S
Bence alınır fiyatına kıyasla özellikleri en iyisi
Musabds
Active Level 6
Galaxy S
Aynen kardesim baya eskimis ha 1 yıl olmus. İnsanlar sizim gibi senede 1 telefon değişmiyor lütfen herkesin durumunu düşünerek yorumunuzu yapın.
0 Likes
Musabds
Active Level 6
Galaxy S
Alınır fiyatına göre bulabileceğiniz en iyi modellerden fakat s25 fe bu aralar fiyatı düşmeye başladı 30 bin civarına düşerse 25 fe ye de bakabilirsiniz
0 Likes
VedatA565G
Active Level 6
Galaxy S
S24 FE eski idi artık S25 FE al
0 Likes
smels
Active Level 6
Galaxy S
Alınır. Ben kendim temmuz ayında m12 den geçtim çağ atladığını her anlamda hissettirir. Eskidi deyip 25 fe önerenler var bakma sanırsın iki yıllık cihaz. Ayrıca 24 fe ile 25 fe arasında gözle görünür kullanıcıya faydalı olacak hiçbir yükseltme yapılmadı ancak fiyatta 7-8k yükseltme var. Fakat S24 FE şu anda 30k civarlarında ben aldığım zaman 23k idi eğer üzerine biraz daha koyabilirsen S24 ya da S24+ bakabilirsin ama 24 FE hala alınabilir durumda
0 Likes