Original topic:

S24 FE SAMSUNG TEKNİK SERVİS AYIPLI ONARIM

(Topic created on: 02-06-2026 05:10 PM)
288 Views
Berat06s24fe
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 FE modeli cihazımı 22 ocak 2026 tarihinde TİTREŞİM ARIZASI SORUNU ile Ankara/çankaya Necatibey caddesi üzerindeki Samsung yetkili servisi Destech Bilişim'e verdim. 12 günlük bir servis süreci geçirdim. (2 3 güne biter denildi) 3 Şubat 2026 Tarihinde teslim aldım. İlk incelemede titreşim sorunuöa yani asıl nedenimi kontrol ettim ve teslim aldım. Ancak 1 saat sonra Cihazın 4 kamerasının da Ciddi Toz kir içinde Nerbat bie montaj olduğunu farkettim. 4 Şubat 2026 tarihinde Sabah müşteri hizmetleri üzerinden CİHAZ DEĞİŞİMİ talebi açtırdım , gün içerisinde Teslin etmeye götürdüm. Müşteri hizmetlerinden Talep Numarasını aldım , ve bana teknik servise ver dendi. Ancak Bana verilen Numarayı Teknik servise Vermeye çalıştığımda oralı bile olan olmadı. Yetkilerinin olmadığını söylediler saçma şekilde. Sonra Ön kamera Dahil Tüm kameralardaki Ciddi Kusurları Gösterdim. Sanki Ufacık bir problemmiş gibi "hallederiz ya" cevabını aldım. Temizlik Yapacaklarını söylemediler. Ancak cihazı elimden alıp 5 Dakikaya geliyorum diyerek İçeri (servis kısmına) götürdü. İçeriden gelen Hava sesleri ile temizlik yapıldığını anladım. Bana sanki tüm sorun çözülmiş gibi Bitti denilerek Teslim edildi. Tabii Temizlikten ötürü Aşırı miktardaki toz kir gitmişti (normal olarak) ön kamera olduğu gibi leş içinde duruyordu. Ana kamerayı Bariz şekilde ÇİZMİŞLERDİ. Bu çizik Temizlik için gittiğimde oldu. AYIPLI ONARIMLI ŞEKİLDE TESLİM EDİLEN CİHAZI DAHA DA BERBAT EDEREK TEKRAR AYIPLI ŞEKİLDE TESLİM ETTİLER. Tabiki de almadım ve Sadece değişim talebi ile teslim ettim. Bu güne kadar olan süre boyunca samsung genel merkezinden iletişime geçildi. Bir saat önce Son olarak arandığımda Mühendisin ilgilendiğini Cihaz değişiminin mümkün olmadığını Parça değişimi yapılacağını söylediler. Ve sanki bu toz ve kirşer benim suçummuş gibi söylendi. Benim kullanımıma bağlı olarak oluştuğunu söylediler. Zaten 12 günde bu cihazı 3 şubat tarihinde teslim aldığımda 12 saat kadar Kullandım. Neredeyse hiç kullanmadığım cihaza nasıl kullanıma bağlı olarak denebilir??

image

TOZ KİR İÇİNDE ÖZENSİZ

image
TOZ KİR ÖZENSİZ MONTAJ.

image
TOZ KİR.

image
HEM ÖZENSİZ TOZ İÇİNDE HEM BERBAT MONTAJ.

image
MONTAJ REZİLLİĞİ

image
Orijinal S24 FE BAŞKA CİHAZ KARŞILAŞTIRMA

Bu cihazda 12 günlük süre boyunca Anakart , Batarya , Titreşim Motoru ve Şarj Soketi zaten değişti. Şimdi de tüm kameralar ve arka cam kapağının da değişmesi gerektiği söylendi. Bu kameralar ve kapak değişimleri bariz şekilde SERVİSİN BERBAT HİZMETİ SONUCU AYIPLI ONARIMDAN ÖTÜRÜ DEĞİŞECEK HALE GELDİ. kısaca cihazı MAHFETTİLER. KESİN DEĞİŞİM OLMASI GEREKEN BU DURUNDA ZATEN 12 GÜN BEKLETİLMİŞ , GERÇEKTEN KÖTÜ İKAME CİHAZLARI KULLANMAK ZORUNDA BIRAKILMIŞ BİRİSİ OLARAK NASIŞ HÂLÂ TAMİR EDİLEBİLİR DENDİĞİNİ ANLAMAMAKTAYIM. ZATEN BU CİHAZI BU HALE GETİREN TEKNİK SERVİSE TEKRAR NASIL TEKRAR GÜVENİP CİHAZI EMANET EDEYİM?? VE TEKRARDAN 10 GÜNÜMÜ HEBA EDİP TOPLAMDA 22 GÜNÜMÜ NASIL ÇALDIRAYIM? TÜM SÜREÇ BOYUNCA BİRÇOK KEZ MAĞDUR EDİLDİM. VE TEK KİŞİ DE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ UMURSAMADI. BUNDAN SONRAKİ İŞLEMLER HUKUKİ OLACAK VE GEREKLİ NE VARSA YAPACAĞIM. HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM. 

Olur da iletişime geçmek isteyen bir yetkili olursa

Tüm işlemler bu numara üzerinden gerçekleşti.
5 Comments
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Berat06s24fe,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak, sizinle iletişime geçmek isteriz.

Teşekkürler.
MOD

Berat06s24fe
Active Level 5
Galaxy S
Gönderdim.
0 Likes
AhmtS25
Expert Level 1
Galaxy S
Bu servislerinizin düzgün çalışan bir tanesi bile yok biliyorsunuz değil mi?
S25FE_Alp
Active Level 8
Galaxy S
Hiç uğraşmadan tüketici hayetine detaylı yaz. Değer kaybı talep et. Bir üst hafızalı model veya bir üst vermek zorundalar sonrasında. Bekleyeceğin max 2 2.5 ay.
Berat06s24fe
Active Level 5
Galaxy S
Öyle yapacağım hatta değer kaybı ve üst model olayını da senden öğrendim ekleyeceğim dosyaya sağolasın🙏