cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 FE Resmi kılıf alınır mı?

(Topic created on: 02-07-2025 12:11 PM)
325 Views
neosixx
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selam dostlar bir sorum olacaktı. Samsungun resmi sitesinde satılan s24 fe kılıfı alınır mı? Kullanan varmı? Dışarıda satılan çoğu kılıf abartı ve kalitesiz geliyor ve sadeliğe önem veriyorum tam istediğim kılıf ama fiyatı biraz tuzlu. Tuzlu olmasına rağmen iyiyse yine de almak istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Tercih sizin hocam. Apple ürünlerinde de aynı şey mevcut fakat muadiller genelde satış odagindan kaliteli oluyor. Samsung da maalesef kaliteli muadil bulmak zor, üst seviye markalar ise belirli modelde aynı tip kılıflar çıkarıyor. Alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum çünkü garantili ürünler. Bir şey olursa muhattabiniz var. En azından gönlünüz olur. Uyduruk kılıfa 800₺ vermekten iyidir.

View solution in context

18 Comments
Galaxy S
Alınır tabi 😊
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Kaliteli Olmama İhtimali Yok Bence Ve Eminim Hepsi Kalitelidir 👍
neosixx
Active Level 1
Galaxy S
Orası öyle tabii kalitelidir :) ama kullanan varmı ya da memnun olmayan merak ettiğim oydu
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Hiç Kullanmadığım İçin Birşey Diyemicem Maalesef Sadece Kaliteli Olduklarını Söyledim Ki Yinede Oradan Almazdım Eski Telefonum Olan A12 İçin 130 Liraya Hatta İndirimle 100 Liraya Mı Ne Kılıf Almışdım Yeni Telefonumu Alana Dek Kullandım Ve Hiç Üzmedi Beni Açıkçası Hala İlk Günkü Gibiydi 😄
neosixx
Active Level 1
Galaxy S
Kararsızım işte yorumlara göre alıp almamayı düşünüyorum. Yoksa bende alacağım bi 200 tl ye 😄
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Shane Symonds Kanalında Samsungun Resmi Kılıflarını Test Ediyor Bakabilirsin Onlarada S25 Serisi İçinde Yaptı Bir Tane Video
0 Likes
Galaxy S
Hocam orijinal aksesuarlar genelde tuzlu oluyor. Eğer kordonlu modelden bahsediyorsaniz herhangi bir fiziksel aksesuar mağazasında muadili bulmak zor ve bulsanız dahi fiyat farkı maksimum 500-600₺ civarı olacaktır. İnternet üzerinden daha uygun bulma şansınız yüksek. Fakat materyal olarak daha kalitesiz olacağı aşikar. Karar sizin.
neosixx
Active Level 1
Galaxy S
Hocam kordonsuz düz model alacağım. Benzeri evet çok var her yerfe satılıyor ama genelde ucız ve kalitesiz oluyor. Samsung.com dan alıp bir daha almamayı düşünüyordum. Telefonu kabada göstermiyor.
0 Likes
Solution
Galaxy S
Tercih sizin hocam. Apple ürünlerinde de aynı şey mevcut fakat muadiller genelde satış odagindan kaliteli oluyor. Samsung da maalesef kaliteli muadil bulmak zor, üst seviye markalar ise belirli modelde aynı tip kılıflar çıkarıyor. Alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum çünkü garantili ürünler. Bir şey olursa muhattabiniz var. En azından gönlünüz olur. Uyduruk kılıfa 800₺ vermekten iyidir.