Original topic:

📢 S24 FE – One UI 8.5 Sızdırılmış Test Sürümü İlk İzlenimlerim

(Topic created on: 12-12-2025 08:11 AM)
476 Views
AliS24FEVETabS9FE
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Herkese merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. 🌟

image

Dün gece S24 FE cihazıma One UI 8.5’in sızdırılmış test yapısını kurdum. Bu tam bir beta değil; erken test aşamasındaki bir yapı olarak düşünebilirsiniz. 🧪

image

İlk izlenimler oldukça iyi. Uygulama menüleri, ayarlar bölümü, güncelleme ekranı ve kontrol merkezi yenilenmiş. Arayüz akıcı, ikonlar 3D tarzında elden geçirilmiş. 🎨 Gerçekten hoş bir görünüm var.

image

image

Ayrıca bu sürümle birlikte Aralık 2025 güvenlik yamasına da yükseldim.
Yeni yapı numarası DYLB, önceki sürüm ise CYK2 ve Kasım 2025 yamasındaydı. 📌

image

Küçük bir detay daha: Pil tüketimi biraz daha hızlı gibi. 🔋⬇️
Fakat bu yapının bir test yapısı olduğunu unutmamak gerekiyor; bu tarz durumlar gayet normal.

Daha fazla yenilik de var; akşam hepsini detaylı bir gönderiyle sizlerle paylaşacağım.
Sorularınızı buraya yazabilirsiniz, hepsini o gönderide cevaplayacağım arkadaşlar. 🙌

11 Comments
floatexe
Active Level 5
Galaxy S
Game boosteri denedinizmi eski sürüme göre işlevsellik açısından **bleep** varmı ?
Galaxy S
Merakla bekliyoruz hocam. Ellerinze sağlık 🙏
Galaxy S
👍
Galaxy S
Yatay ekranda bildirim paneli hala geç geliyor mu?
MertS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Hocam bildirim panelini indirirken kasma varmı halen?
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
S23 içinde dosyayı arıyorumda kimse paylaşmıyor. wr3cckl3ss denen kişi herkesi tembihlemiş gibi...
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Pil sorunundan bıktık usandık arkadaş.
Asperia
Active Level 7
Galaxy S
En optimize hali One UI 6.1'di. Müthiş ekran süreleri alıyordum,One UI 7den itibaren her şey çöp oldu. Bu arada Tiktok kullanıyorsanız o aşırı ısındırıyor ve şarjı baya içiyor. Onun yerine Tiktok Lite indirin ekran sürem 2 saate kadar arttı. Geçen 8 saat 14 dakika mi ne görmüştüm. One UI 6.1'den sonra ilk defa gördüm bu süreyi.
0 Likes
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
6.1'de 9 saati zorlarken şu an 6 saat alırsam iyi diyorum.
0 Likes